«Δεν μας σεβάστηκαν»

O Αντρέι Τσερνίσοφ μίλησε για το τέλος της συνεργασίας του με την ομάδα της Σπάρτης στον ραδιοφωνικό σταθμό FLY 89,7. O Αντρέι Τσερνίσοφ μίλησε για το τέλος της συνεργασίας του με την ομάδα της Σπάρτης στον ραδιοφωνικό σταθμό FLY 89,7.

Ο Αντρέι Τσερνίσοφ με δήλωσή του στον FLY 89,7 της Σπάρτης επιβεβαίωσε το διαζύγιό του με την ομάδα της Λακωνίας και πως δεν θα επιστρέψει στην Ελλάδα. 

«Οι άνθρωποι της ομάδας δεν σεβάστηκαν ούτε την συμφωνία μας, ούτε τους ποδοσφαιριστές της Σπάρτης» τόνισε ο Αντρέι Τσερνίσοφ σε δήλωσή του στον FLY 89,7 της Σπάρτης κι επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ του FL News που ανέφερε πως η συνεργασία του Ρώσου προπονητή με την ομάδα της Λακωνίας είχε τελειώσει.

Πλέον η ομάδα της Σπάρτης βρίσκεται σε κομβικό σημείο ακόμη και για την ύπαρξή της και αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις, ίσως ακόμη και τις επόμενες ώρες. Μάλιστα, ο Ρώσος τεχνικός μίλησε για τους ποδοσφαιριστές του και είναι φανερό πως δεν μπορούσε να γινει άλλη υπομονή από την πλευρά του για όσα βίωναν όλες οι πλευρές στη Σπάρτη.

Ο Αντρέι Τσερνίσοφ είχε αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Σπάρτης μετά τη λύση της συνεργασίας με τον Κριστόφ Βαζέχα και πρόλαβε να καθίσει στον πάγκο της ομάδας σε 12 αγώνες. 

Last modified onΠέμπτη, 24 Ιανουάριος 2019 17:15

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep