«Δεν φτάνουν 150, 200 εισιτήρια»

Κάλεσμα στον κόσμο της Σπάρτης ώστε να συμπαρασταθούν στην ομάδα έκανε ο Λάμπρος Λαμπρόπουλος. Κάλεσμα στον κόσμο της Σπάρτης ώστε να συμπαρασταθούν στην ομάδα έκανε ο Λάμπρος Λαμπρόπουλος.

Ο παραιτηθείς αντιπρόεδρος Σπάρτης, Λάμπρος Λαμπρόπουλος, με ανοικτή επιστολή του παίρνει θέση για τα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες εβδομάδες στην ομάδα και καλεί σε συστράτευση όλους τους φιλάθλους. 

Ο Λάμπρος Λαμπρόπουλος έκανε την δική του παρέμβαση παρότι πλέον δεν είναι στο Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας και τόνισε πως όλοι πρέπει να βάλουν σε πρώτο πλάνο την ομάδα και να παλέψουν ώστε να παραμείνει η Σπάρτη στις επαγγγελματικές κατηγορίες. Η επιστολή του: 

«Πολλές φορές έχουμε αναφερθεί στην ομάδα της Σπάρτης και πάντα λέγαμε αλλά και εξακολουθούμε να υποστηρίζουμε ότι πρέπει η στήριξη όλων να είναι χωρίς ανταποδοτικά οφέλη , αφού μιλάμε για  την ομάδα που είναι στη καρδιά όλων μας. Δεν πρέπει όμως να παραλείπουμε - τουλάχιστον αυτοί που ξέρουν - ότι πίσω από την πορεία της ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ είναι ένας άνθρωπος που δεν ζήτησε, δεν επιδίωξε, δεν φάνηκε πουθενά, αλλά απλά και αθόρυβα πλήρωνε και πληρώνει παλαιές και νέες αμαρτίες.

Μιλάμε για τον κ. Χρήστο Χρήστου, έναν επιχειρηματία που γνωρίζει την αγορά, χαμηλών τόνων, που δεν επιδιώκει την προβολή παρά τις πιέσεις των ΜΜΕ, που ξέρει από την πίκρα να χάνει κάποιος κάτι όταν το  έχει αποκτήσει με αγάπη, που ξέρει ότι δεν πρέπει να αφήνεις κάτι στη μέση και ας χάσεις προσωπικά, αρκεί να έχεις την συνείδησή σου ήσυχη ότι προσπάθησες.  

Πάντα λέγαμε ότι  δεν βρίσκεται ένας άνθρωπος να πάρει την ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ και μαζί με το κόσμο της να την πάει, αν όχι ψηλά, τουλάχιστον να μη χάσουμε και αυτά που έχουμε, δηλαδή την παραμονή μας στην Football League. O κ. Χρήστου Χρήστος φαίνεται ότι αυτό επιδιώκει, αλλά πάντα υπάρχει και ένα αλλά που για την ομάδα της Σπάρτης δεν είναι εξαίρεση, αλλά κανόνας.  

Ένα βήμα εμπρός και δύο πίσω, αφού από ότι φαίνεται το τοπίο που αφορά μετοχές δεν μπορεί να ξεκαθαρίσει, όχι από πλευράς των αμέσως εμπλεκομένων, αλλά από την αδυναμία ελέγχου του φακέλου από την επιτροπή για το επαγγελματικό ποδόσφαιρο, αφού η εν λόγω επιτροπή έχει διαλυθεί και δεν έχει συσταθεί νέα.  

Εδώ θα μου πείτε έχουν διαλυθεί τα πάντα, αυτή η επιτροπή μας μάρανε. Καλό θα είναι όμως, ο εγωισμός, η έπαρση, η προσωπική προβολή, οι μεθοδεύσεις, τα πισωγυρίσματα, τα μισόλογα, η αδιαφάνεια και πολλά άλλα, που σε μερικές περιπτώσεις εκθέτουν και ανθρώπους που θέλουν ή ήθελαν να βοηθήσουν να σταματήσουν άμεσα να γίνονται γιατί ο φίλαθλος κόσμος έχει κουραστεί, έχει μπερδευτεί, έχει απογοητευτεί και είναι ο βασικός λόγος που δεν έρχεται στο γήπεδο.

Είναι πανεύκολο να διαλύσεις κάτι, αλλά πολύ δύσκολο έως ακατόρθωτο να φτιάξεις μια ομάδα για την κατηγορία που είναι τώρα η ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ. Ξέρετε, η ιστορία είναι αυτή που ακολουθεί τον κάθε ένα από εμάς στη ζωή του. Από ότι δείχνουν τα πράγματα, άλλοι θέλουν, να μείνουν ή να φύγουν αλλά με την συνείδηση καθαρή και το κεφάλι ψηλά, άλλοι θέλουν να μείνουν και με ξένες πλάτες να παίζουν παιχνίδια με την ομάδα και με τους αγνούς φιλάθλους.  

Υπάρχουν όμως επιχειρηματίες, αλλά και φίλαθλοι που έχουν φθάσει στα όριά τους και δεν θα επιτρέψουν παιχνίδια εις βάρος της ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ. Όλες οι ομάδες έχουν ιδιοκτήτες και τόνους από έγγραφα, που μπροστά όμως στην ιδέα, την αγάπη, το πάθος, την ψυχή και την ιστορία μιας ομάδος αυτά τα χαρτιά δεν αξίζουν τίποτα. Είναι μάλλον πάρα πολύ δύσκολο για μερικούς, είτε να εκτιμήσουν, είτε να αποφασίσουν τι θέλουν.

Ευτυχώς, όμως, για όλους τους φιλάθλους είναι πάρα πολύ εύκολο και δεν χρειάζεται καν να αποφασίσουν γιατί το ξέρουν εδώ πάρα πολλά χρόνια ότι η ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ είναι η ομάδα μας, το πάθος μας, η αγάπη μας και είναι η Βασίλισσα του Νότου. Πρέπει όμως όλοι να καταλάβουμε ότι ομάδα με 150 και 200 εισιτήρια δεν είναι δυνατόν να σταθεί στην Football League. Γενικό κάλεσμα λοιπόν για την Κυριακή σε ένα γήπεδο που θα θυμίζει άλλες καλές εποχές».

 

Last modified onΤρίτη, 15 Ιανουάριος 2019 15:31

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep