«Μπορούσαμε κι άλλα γκολ»

Ο Αντρέι Τσερνίσοφ μίλησε για την βελτίωση που δείχνουν οι ποδοσφαιριστές τους αγώνα με τον αγώνα. Ο Αντρέι Τσερνίσοφ μίλησε για την βελτίωση που δείχνουν οι ποδοσφαιριστές τους αγώνα με τον αγώνα.

Ο Αντρέι Τσερνίσοφ έμεινε ευχαριστημένος από τους ποδοσφαιριστές της Σπάρτης που αρχίζουν να παίζουν σωστό ποδόσφαιρο, όπως τόνισε στις δηλώσεις του.

Η Σπάρτη επικράτησε με 3-0 του Ηροδότου για την 11η αγωνιστική της Football League και ο Αντρέι Τσερνίσοφ μίλησε στη συνέντευξη Τύπου για τη σωστή λειτουργία των ποδοσφαιριστών του που παίρνουν εμπειρίες από την κατηγορία και αρχίζει αυτό να βγαίνει στο παιχνίδι τους. Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού της ομάδας της Λακωνίας:  

«Είχαμε πει πριν την έναρξη του αγώνα ότι πρέπει να είμαστε πολύ επιθετικοί επειδή στα δύο τελευταία μας παιχνίδια παίξαμε πάρα πολύ καλά. Τώρα οι ποδοσφαιριστές μας αρχίζουν να παίζουν σωστό ποδόσφαιρο και είχαμε πολλές ευκαιρίες για να αυξήσουμε ακόμη περισσότερο το σκορ. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα, πετύχαμε ένα γκολ, αλλά θα μπορούσαμε να είχαμε σημειώσει τρία, ή τέσσερα.    

Αποδείχθηκε καλύτερο το ότι μείναμε στο ένα γκολ στα πρώτα 45 λεπτά επειδή οι ποδοσφαιριστές δεν έχασαν την συγκέντρωση τους και μπήκαν πιο δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο. Δεχθήκαμε κάποια πίεση, είχαμε κάποια φάουλ εναντίον μας έξω από την περιοχή, αλλά ξαναμπήκαμε στο παιχνίδι δυνατά, πήραμε τον έλεγχο και μετά το δεύτερο γκολ που σημειώσαμε αλλάξαμε την τακτική μας και την κάναμε πιο αμυντική γιατί θέλαμε να κρατήσουμε το αποτέλεσμα και να πάρουμε ελεύθερο χώρο. Πετύχαμε ακόμη ένα γκολ και νομίζω ότι είναι σημαντικό και καλό αποτέλεσμα για εμάς.  

Το σημαντικό για την Σπάρτη είναι πως αρχίζει να παίζει ποδόσφαιρο και ότι έρχεται η εμπειρία σε αυτά τα νέα παιδιά. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου για αυτή τη νίκη και στους φίλους της ομάδας για την στήριξη».

Οι νέοι ποδοσφαιριστές που έπαιξαν σήμερα;  

«Είμαι ευχαριστημένος από όλους τους ποδοσφαιριστές, τον Νάτση τον ξεκινήσαμε στην αρχική ενδεκάδα, τον βοήθησαν οι συμπαίκτες του και ήταν και εκείνος καλός. Η αλλαγή που έγινε με την έξοδό του ήταν για λόγους τακτικής».

Last modified onΚυριακή, 06 Ιανουάριος 2019 19:20

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep