«Καθαρίζει» τον Ιανουάριο

Η διοίκηση της Σπάρτης τακτοποιεί τις οφειλές της από τις προσφυγές της περσινής περιόδου. Η διοίκηση της Σπάρτης τακτοποιεί τις οφειλές της από τις προσφυγές της περσινής περιόδου.

Η Σπάρτη εκπληρώνει τις υποχρεώσεις της προς τους παίκτες της περσινής σεζόν.  

Συνεπής αποδεικνύεται η Σπάρτη στους διακανονισμούς της με τους παίκτες από την περσινή σεζόν, που διεκδικούν τα δεδουλευμένα τους. Όπως ανακοίνωσε η λακωνική ΠΑΕ, τον Ιανουάριο θα υπάρξει εξόφληση των οφειλών, με την ομάδα να γλιτώνει από τα βάρη και τους κινδύνους. Παράλληλα, ευχαρίστησε τον ΠΣΑΠ για τη συμβολή του στις επαφές με τους παίκτες.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΣΠΑΡΤΗΣ:

«Η ΑΕ ΣΠΑΡΤΗ ΠΑΕ ανακοινώνει ότι συνέχισε τις πληρωμές προς τους πρώην ποδοσφαιριστές που έχουν κάνει προσφυγή. Θα υλοποιήσει τη συμφωνία των διακανονισμών για την πλήρη εξόφλησή τους μέσα στον Ιανουάριο -όπως υποσχέθηκε- για να καθαρίσει την περσινή λαίλαπα των προσφυγών.

Επίσης πρόκειται να υλοποιήσει και την υπόσχεση προς το ήδη υπάρχον ρόστερ, που με τη δυναμική του παρουσία στηρίζει με το κεφάλι ψηλά αυτή την προσπάθεια. Τέλος ευχαριστούμε τον ΠΣΑΠ για την συνεισφορά του και ειδικά τους κυρίους Παπαδόπουλο και Μανώλη Αλαφραγκή. Ευχόμαστε σε όλους Καλά Χριστούγεννα με Αγάπη και Υγεία και Νίκες για την ΣΠΑΡΤΗ μας!!!».

 

Last modified onΠέμπτη, 10 Ιανουάριος 2019 20:04

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep