«Έφυγε αμέσως η Σπάρτη»

Στη Δόξα Κατωκοπιάς τονίζουν ότι ποδοσφαιριστής της Σπάρτης έκανε βίαιο μαρκάρισμα στο μεταξύ τους φιλικό.

Η Σπάρτη δέχτηκε τέσσερα γκολ ως το 25' του φιλικού αγώνα της Τετάρτης (05/09) με τη Δόξα Κατωκοπιάς και επτά λεπτά αργότερα αποχώρησε από το γήπεδο. Τα ΜΜΕ στην Κύπρο ασχολήθηκαν εκτενώς με το συμβάν και φιλοξένησαν δηλώσεις των παραγόντων της Δόξας Κατωκοπιάς. Χαρακτηριστική ήταν η τοποθέτηση του προέδρου, Κώστα Χριστοδούλου, ο οποίος είπε: «Σηκώθηκαν και έφυγαν αμέσως από τον αγωνιστικό χώρο. Πήγαν στο λεωφορείο, με αποτέλεσμα να μην προλάβουμε να έρθουμε σε επαφή μαζί τους». Μάλιστα, υποστήριξε ότι όλα ξεκίνησαν από αντιαθλητικό μαρκάρισμα ποδοσφαιριστή της Σπάρτης.

Συγκεκριμένα, ο Χριστοδούλου δήλωσε στον Super Sport Fm 104,0:

«Δεν κατάλαβα τι συνέβη εκείνη την ώρα. Υπήρξε μια σύρραξη στον αγωνιστικό χώρο και ο πρόεδρος της Σπάρτης αποφάσισε να αποχωρήσει. Εμείς κρατάμε την εμφάνιση που είχαμε σε αυτό το 30λεπτο και μας ενδιαφέρει που ο Σαντίκ που σκόραρε τρια γκολ».

Για την ανακοίνωση της Σπάρτης ότι ο αγώνας διακόπηκε για σκληρά μαρκαρίσματα:

«Έγινε ένα σκληρό μαρκάρισμα από αντίπαλο, αντέδρασε ένας ποδοσφαιριστής μας και υπήρξε μια σύρραξη. Το τι ανακοίνωσε η Σπάρτη δε μας ενδιαφέρει και δεν μας αφορά. Σηκώθηκαν και έφυγαν αμέσως από τον αγωνιστικό χώρο, πήγαν στο λεωφορείο και έφυγαν με αποτέλεσμα να μην προλάβουμε να έρθουμε σε επαφή μαζί τους».

Ο αντιπρόεδρος της Δόξας, Νίκος Κωνσταντίνου μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό ΑΣΤΡΑ ανέφερε:

«Ένας ποδοσφαιριστής της Σπάρτης έκανε φάουλ σε ένα δικό μας παίκτη. Δέχθηκε προειδοποίηση από τον πάγκο για να προσέχει, αλλά στην συνέχεια έκανε νέο και ακόμα πιο σκληρό μαρκάρισμα. Ο διαιτητής έδωσε κίτρινη κάρτα, αλλά ο παίκτης αντέδρασε βίαια. Μη έχοντας άλλη επιλογή ο διαιτητής ζήτησε από τον προπονητή να τον κάνει αλλαγή για να μην του δείξει κόκκινη κάρτα.

Αντιδρώντας ακόμη πιο ατυχώς, ο εκτελών χρέη προπονητή αποφάσισε να πάρει την ομάδα και να αποχωρήσουν από το γήπεδο. Σε καμία περίπτωση δεν έπαιζε σκληρά και αντιαθλητικά η Δόξα, όπως είδαμε να αναφέρουν σε κάποιες δηλώσεις οι άνθρωποι της Σπάρτης».

Last modified onΠέμπτη, 11 Απρίλιος 2019 03:09

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep