Δέχτηκε γκολ ύστερα από 635 λεπτά

Η Σπάρτη διατήρησε ανέπαφη την εστία της για 635 λεπτά εντός έδρας πριν δεχτεί τρία γκολ από τον ΟΦΗ.

[googlead][/googlead]

Από την πρεμιέρα του πρωταθλήματος είχε να δεχτεί γκολ στην έδρα της η Σπάρτη, αλλά δεν κατάφερε να φρενάρει τον ΟΦΗ.

Οι Λάκωνες, που είχαν μαζέψει την μπάλα από τα δίχτυα τους μόνο μία φορά σε επτά αγώνες στο «σπίτι» τους, είδαν την εστία τους να παραβιάζεται τρεις φορές απέναντι στους Κρητικούς.

Με το γκολ μάλιστα του Δημήτρη Μαχαίρα διεκόπη και ένα σερί 635 λεπτών. Η Σπάρτη είχε δεχτεί γκολ στο 13' του αγώνα με τον Παναιγιάλειο στις 29 Οκτωβρίου 2017 (από τον Αλέξανδρο Αρναρέλλη που παίζει πλέον στη Δόξα Δράμας) και εν συνεχεία κράτησε το μηδέν εντός έδρας με Απόλλωνα Λάρισας (2-0), Πανσερραϊκό (1-0), Αιγινιακό (1-0), Καλλιθέα (1-0), Παναχαϊκή (0-0) και Δόξα Δράμας (1-0).

Αν συνυπολογιστούν τα 77 λεπτά από το ματς με τον Παναιγιάλειο (μετά το 13') και τα πρώτα 18 κόντρα στον ΟΦΗ (στο 19' σκόραρε ο Μαχαίρας) προκύπτουν τα 635' ανέπαφης εστίας.

Το παιχνίδι με τον ΟΦΗ ήταν πάντως το τελευταίο με υπηρεσιακή λύση για τη Σπάρτη (καθοδήγησε την ομάδα ο προπονητής τερματοφυλάκων Παναγιώτης Αποστολάκος, ενώ βρισκόταν στην εξέδρα λόγω τιμωρίας ο γυμναστής Γιώργος Πολυμενέας).

Ο νέος προπονητής Σάκης Θεοδοσιάδης αναλαμβάνει πλέον την ομάδα και θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Παναιγιάλειο (25/2).

[googlead][/googlead]

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep