Αφύπνιση Λακώνων μέσω Καλαμάτας!

Γιατί δήλωσε «φεύγω ή πάμε Καλαμάτα» ο πρόεδρος της Σπάρτης Δημήτρης Νικόλαρος.

[googlead][/googlead]

Τα 45 εισιτήρια που διέθεσε η ΠΑΕ Σπάρτη στην αναμέτρηση με τον Πανσερραϊκό απογοήτευσαν τον Δημήτρη Νικόλαρο που επιχειρεί πλέον να αφυπνίσει τους Λάκωνες φιλάθλους μέσω... Καλαμάτας!

«Είναι αδιανόητο να παίζει η ομάδα σημαντικό αγώνα και το γήπεδο να είναι άδειο. Μπράβο στα παιδιά που είχαν έρθει με τέτοιο καιρό και στους πιστούς φιλάθλους. Εγώ με τη μεγάλη χορηγία θα ξεχρεώσω ότι χρέος υπάρχει από πέρυσι και φέτος και θα αποχωρήσω αν συνεχιστεί αυτό.

Δεν είναι απειλή, αλλά ενημέρωση και ας έρθει να αναλάβει όποιος θέλει να την πάει καλύτερα. Με 45 (!) εισιτήρια και 400 ευρώ είσπραξη, ενώ είσαι 3ος παρακαλώ στην βαθμολογία, ε, δεν μπορείς να έχεις ομάδα στην Β' Εθνική.

Περιμένουμε τον Γενάρη τη χορηγία του κ. Γιαννακόπουλου, σας ξαναλέω, θα εξυγιάνουμε οικονομικά την ΠΑΕ και μετά δύο τινά μπορούν να συμβούν: ή θα φύγω από την ομάδα ή θα την πάμε στην Καλαμάτα, καθώς έχουμε δηλώσει ως 2η έδρα μας το γήπεδο του Μεσσηνιακού.

Η Καλαμάτα είναι μια αμιγώς, φανατικά ποδοσφαιρική πόλη, η μόνη ίσως στην Ελλάδα,  που διψά για μπάλα και την Β' Εθνική. Εκεί σίγουρα θα έχουμε περισσότερο κόσμο και θα αισθανόμαστε πιο όμορφα μέσα στο γήπεδο» δήλωσε στο sportstonoto.gr ο πρόεδρος της Σπάρτης.

Σε επικοινωνία με το FL News ο Δημήτρης Νικόλαρος επιβεβαίωσε ότι σκέφτεται αυτά τα δύο ενδεχόμενα και εξήγησε ότι με αυτές τις δηλώσεις «θέλω να αφυπνίσω τους Λάκωνες φιλάθλους. Ξέρουν αυτοί πως θα βοηθήσουν. Είναι δικαιολογίες ότι το παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό ήταν τηλεοπτικό και πως έβρεχε. Προερχόμασταν από νίκη στην έδρα του ΑΟ Χανιά Κισσαμικού, εκεί όπου δεν είχε κερδίσει ούτε ο Ολυμπιακός φέτος στο κύπελλο.

Είχαμε 20 μέρες να παίξουμε στην έδρα μας. Αν συνεχιστεί η αυτή η κατάσταση θα φύγουμε. Εχω μιλήσει με ανθρώπους στην Καλαμάτα. Αν μία εταιρεία δεν βγάζει τα λειτουργικά της έξοδα σε μία πόλη, τότε είναι λογικό να κοιτάξει να πάει σε άλλη.

Οι φίλαθλοι μπορούν να βοηθήσουν με πολούς τρόπους. Μπορούν να έρθουν στο γήπεδο, μπορούν να στηρίξουν τους χορηγούς που βοηθούν την ομάδα. Δεν υπάρχει μόνο ο κύριος Γιαννακόπουλος, είναι και ο κύριος Χρήστου με τον πάροχο ηλεκτρικής ενέργειας ΚΕΝ. Μπορεί ο κόσμος να προτιμήσει τους χορηγούς μας».

[googlead][/googlead]

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep