Προχωρά για Σαϊνοπούλειο!

Συνάντηση των Δημήτρη Νικόλαρου, Πέτρου Τατούλη με θέμα το γήπεδο στο Σαϊνοπούλειο.

[googlead][/googlead]

Σημαντικό βήμα για να προχωρήσουν οι διαδικασίες κατασκευής γηπέδου στο Σαϊνοπούλειο έγινε την Πέμπτη (19/10). Συγκεκριμένα, έπειτα από πρόσκληση του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Πέτρου Τατούλη πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Δημήτρη Νικόλαρο και ο πρώτος έδειξε θετικός για να προχωρήσει το εν λόγω εγχείρημα.

«Έγινε μία ουσιαστική συνάντηση με τον κύριο Τατούλη για το θέμα του γηπέδου και ο ίδιος προσφέρθηκε να μας βοηθήσει απεριόριστα», δήλωσε στο FL News ο Νικόλαρος και σημείωσε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Περιφερειάρχη, την αντιπεριφερειάρχη κυρία, Ντία Τζανετέα όπως και όλους τους περιφερειακούς συμβούλους Λακωνίας. Την προσεχή εβδομάδα θα γίνει μία ακόμα συνάντηση, ώστε να προσκομίσουμε τις μελέτες και το πλάνο. Έχουμε την υπόσχεση του κυρίου Τατούλη ότι το ζήτημα θα «τρέξει» άμεσα».

Σε ό,τι αφορά στη χορήγηση πιστοποιητικού συμμετοχής, η οποία έδειξε ότι η ομάδα της Λακωνίας αποδεικνύεται συνεπής και αποφασισμένη να τακτοποιήσει και τις περσινές εκκρεμότητες, ο Νικόλαρος είπε: «Τρέξαμε πολύ και «ματώσαμε» για να προσκοσμίσουμε τα απαραίτητα δικαιολογητικά και να περάσουμε τη διαδικασία».

[googlead][/googlead]

Last modified onΠέμπτη, 19 Οκτώβριος 2017 21:06

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep