"Αμεσα η έναρξη, αλλά με έλεγχο"

Ο Δημήτρης Νικόλαρος Ο Δημήτρης Νικόλαρος

Ο πρόεδρος της Σπάρτης, Δημήτρης Νικόλαρος κατέθεσε μέσω του FL News τη θέση του για τις τελευταίες εξελίξεις στη Football League.

[googlead][/googlead]

«Οχι» σε νέα καθυστέρηση, «ναι» στον έλεγχο και στη νομιμότητα... Αυτή είναι η θέση της Σπάρτης - που εκφράστηκε μέσω δηλώσεων του προέδρου, Δημήτρη Νικόλαρου στο FL News - για το... αλαλούμ με την ημερομηνία έναρξης του πρωταθλήματος της Football League.

Μάλιστα, ο επικεφαλής της διοίκησης των Λακώνων υποψιάζεται ότι ορισμένες ΠΑΕ δεν έχουν πλήρεις φακέλους και καλεί παράλληλα την πολιτεία και την ΕΕΑ «να μην παίζουν με τις τύχες των ομάδων». Αναλυτικά η τοποθέτησή του:

«Μας είπαν να κάνουμε τη διαδικασία για να μαζέψουμε τα έγγραφα. Ζήτησαν και την εγγυητική που είναι θεωρώ το πιο δύσκολο κομμάτι και ως Σπάρτη καταφέραμε και ανταποκριθήκαμε. Τα μαζέψαμε όλα. Κάποιες ομάδες, όμως δεν τα είχαν απ' ότι καταλαβαίνω. Πρέπει να γίνει έλεγχος. Αν ξεκινήσει το πρωτάθλημα και δεν υπάρχουν τα απαιτούμενα δικαιολογητικά στον φάκελο ειναι παρατυπία. Πρέπει να είμαστε τυπικοί. Εκεί που φτάσαμε, αν είναι να περιμένουμε λίγο ακόμη, ας το κάνουμε.

Εννοείται ότι εμείς θέλουμε να ξεκινήσουμε στην προγραμματισμένη ημερομηνία, αλλά αν είμαστε σωστοί όλοι. Πρέπει να δοθεί, πάντως, λύση το ταχύτερο δυνατό. Έχουμε υποχρεώσεις, όσο καθυστερούμε δεν έχουμε έσοδα. Πρέπει η πολιτεία, η ΕΕΑ να δώσει λύση. Δεν μπορεί να παίζουν με τις τύχες των ομάδων, επειδή έχουν δικά τους θέματα».

[googlead][/googlead] 

Last modified onΠαρασκευή, 13 Οκτώβριος 2017 14:19

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep