Διπλή προσθήκη η Σπάρτη

Eπιβεβαιώθηκε το ρεπορτάζ του FL News για τη μεταγραφή Βοσνακίδη στη Σπάρτη. Αποκτήθηκε ο Παναγιωτόπουλος.

Το FL News πρώτο σας είχε ενημερώσει το βράδυ της 18ης Αυγούστου σχετικά με την κίνηση της Σπάρτης να εντάξει στο ρόστερ της τον πρώην στόπερ του Ηρακλή, Δημήτρη Βοσνακίδη. Το ρεπορτάζ επιβεβαιώθηκε, με την ομάδα της Λακωνίας να ανακοινώνει την Τετάρτη (23/08) τη συμφωνία με τον 23χρονο (14/02/1994).

Ο Βοσνακίδης πέρυσι είχε 4 συμμετοχές στον Γηραιό, ενώ προηγουμένως έπαιξε σε Ζάκυνθο (17 ματς, 1 γκολ), Μπάρι (1 συμμετοχή), ενώ τη σεζόν 2011-12 ανήκε στον Πανθρακικό. Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Σπάρτη ΑΕ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον αμυντικό Δημήτρη Βοσνακίδη, ο οποίος αγωνιζόταν στον Ηρακλή. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στον Πανθρακικό, στις Μπάρι, Λουτσέζε και Σαβόια στην Ιταλία, αλλά και στη Ζάκυνθο. Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες».

Εκτός του Βοσνακίδη η Σπάρτη ανακοίνωσε τον 20χρονο (28/08/1997) μεσοεπιθετικό, Γιάννη Παναγιωτόπουλο από τη Ζάκυνθο:

panagiotopoulos

«Η ΠΑΕ Σπάρτη ΑΕ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον ταλαντούχο μεσοεπιθετικό Ιωάννη Παναγιωτόπουλο, που αγωνιζόταν στη Ζάκυνθο. Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες».

[googlead][/googlead]

Last modified onΤετάρτη, 23 Αύγουστος 2017 14:24

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep