Τρία νέα «χτυπήματα» η Σπάρτη

Ανακοινώθηκαν οι Διονύσης Μπέλης, Ταουόνγκα Τζιμόντζι και Έρικ Γουόρντεν από τη Σπάρτη.

Συνεχίζονται οι μαζικές προσθήκες στο ρόστερ της Σπάρτης. Οι Λάκωνες έχουν προαναγγείλει ότι θα κινηθούν δυναμικά για την ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού και την Τετάρτη (02/08) ανακοίνωσαν ακόμα τρεις προσθήκες μεταξύ των οποίων του Ταουόγκα Τσιμότζι για τον οποίο το FL News σας είχε ενημερώσει στις 25 Ιουλίου.

Ο 28χρονος μέσος από το Μαλάουι πέρυσι ήταν στην Κύπρο και στην ΑΕ Ζακακίου. Παλαιότερα έχει περάσει από Ηρακλή Ψαχνών και Πλατανιά. Αποκτήθηκε, επίσης, ο 24χρονος επιθετικός από την Γκάνα, Έρικ Γουόρντεν, που κατέγραψε πέρυσι με την Καλλιθέα 28 συμμετοχές και 3 γκολ, έχοντας βρεθεί στο παρελθόν σε Φωκικό, Λεβαδειακό, Ηρακλή Ψαχνών, Ολυμπιακό Βόλου, ΟΦΗ και ο 25χρονος μέσος Διονύσης Μπέλης, που πέρυσι είχε με την Καλλιθέα 28 συμμετοχές, 2 γκολ και στο παρελθόν είχε φορέσει τη φανέλα του ΑΟ Περιστερίου. Αναλυτικά οι ανακοινώσεις:

«Απόκτηση Μπέλη
Η ΠΑΕ Σπάρτη ΑΕ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον επιτελικό μέσο Διονύση Μπέλη, ο οποίος τα τελευταία τρία αγωνιζόταν στην Καλλιθέα, καταγράφοντας 65 συμμετοχές και 9 γκολ στη Football League. Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες.

Απόκτηση Γουόρντεν
Η ΠΑΕ Σπάρτη ΑΕ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον επιθετικό Έρικ Γουόρντεν, ο οποίος έχει αγωνιστεί στην Ελλάδα σε Φωκικό, Ηρακλή Ψαχνών, Λεβαδειακό, Ολυμπιακό Βόλου, ΟΦΗ και Καλλιθέα. Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες.

Απόκτηση Chimodzi
Η ΠΑΕ Σπάρτη ΑΕ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον μέσο Tawonga Chimodzi, ο οποίος έχει αγωνιστεί στη χώρα μας σε Ηρακλή Ψαχνών και Πλατανιά και πέρυσι έπαιξε στην Κύπρο και την ΑΕΖ Ζακακίου. Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες».

Last modified onΤετάρτη, 02 Αύγουστος 2017 21:28

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep