Δεν πάει Σέρρες ο Οικονομόπουλος

Στο εκτός έδρας ματς με τον Πανσερραϊκό (14/05) δηλώθηκε ο 26χρονος άσος της Σπάρτης. Στα… πιτς Κραβαρίτης, Σιώπης.

Στις νίκες στο πρωτάθλημα της Stoiximan.gr Football League επέστρεψε η Σπάρτη, η οποία έχοντας μεγάλο πρωταγωνιστή τον Φράγκο που πέτυχε δύο γκολ, επικράτησε στην έδρα της με 3-1 του ΑΟ Χανιά για την 26η αγωνιστική.

Το κλίμα στις τάξεις της ομάδας είναι ιδανικό, με τους Λάκωνες να φεύγουν για τις ολιγοήμερες διακοπές του Πάσχα όντας πλέον 6οι στον πίνακα στον βαθμολογικό πίνακα. Με την εντός έδρας αναμέτρηση κόντρα στην Καλλιθέα να ακολουθεί στις 23 Απριλίου, ο Σωτήρης Αντωνίου άφησε ελεύθερους τους παίκτες του μέχρι και την ερχόμενη Τρίτη (18/04) προκειμένου να ξεκουραστούν και να γεμίσουν μπαταρίες.

Με την επιστροφή στις προπονήσεις θα ξεκαθαρίσει και η σοβαρότητα της κατάστασης των Κραβαρίτη και Σιώπη, που αποχώρησαν με προβλήματα από το παιχνίδι με τους Χανιώτες, με τον πρώτο να βγάζει αναγκαστικά όλο το ματς παρά το γεγονός ότι ταλαιπωρούταν από θλάση από το 5ο λεπτό καθώς δεν υπήρχε άλλος τερματοφύλακας και τον δεύτερο, που έγινε αλλαγή στο 53ο λεπτό να έχει αποκομίσει ένα τράβηγμα στον δικέφαλο.

Παράλληλα, ο Οικονομόπουλος, που αντίκρισε την κίτρινη κάρτα και έφτασε τις τέσσερις, θα δηλωθεί να εκτίσει σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News τη μία αγωνιστική της ποινής του στον εκτός έδρας αγώνα κόντρα στον Πανσερραϊκό για την 30ή αγωνιστική στις 14 Μαΐου.

Last modified onΠέμπτη, 13 Απρίλιος 2017 13:01

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep