Τρίτο... εξαετίας

Τα 770 λεπτά απαραβίαστης εστίας της Σπάρτης συνιστούν 3η καλύτερη επίδοση την τελευταία 6ετία.

Εκτός από το κίνητρο της 6ης θέσης η Σπάρτη έχει ένα επιπλέον. Να βελτιώσει ακόμα περισσότερο την επίδοση απαραβίαστης εστίας εντός έδρας. Οι Λάκωνες μετρούν αισίως 770 αγωνιστικά λεπτά χωρίς να δεχτούν γκολ στο γήπεδό τους, διάστημα το οποίο είναι το τρίτο μεγαλύτερο από τη σεζόν 2010-11.

Συγκεκριμένα, τη σεζόν 2013-14 ο Φωστήρας κράτησε την εστία του απαραβίαστη για 817 λεπτά, ενώ την αγωνιστική περίοδο 2010-11 ο ΑΟ Τρίκαλα είχε «τρέξει» σερί 912 λεπτών χωρίς να δεχτεί τέρμα στο γήπεδό του.

Για το ρεκόρ αυτό ο Σωτήρης Αντωνίου ανέφερε στο Facebook:

«Την Κυριακή 2 Απριλίου η ομάδα της Σπάρτης στην οποία έχω την τιμή να είμαι προπονητής, κατέρριψε ένα ρεκόρ διετίας στη Football League με 770 λεπτά χωρίς εντός έδρας να δεχτεί γκολ. Συγχαρητήρια στη διοίκηση, στους ποδοσφαιριστές μου, στους συνεργάτες μου και στον φίλαθλο κόσμο της Σπάρτης που όλοι μαζί ενωμένοι συνεχίζουμε μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος με στόχο τη νίκη σε κάθε αγώνα, αδιαφορώντας για το ποιος θα κατακτήσει το πρωτάθλημα και το ποιος θα παραμείνει στην κατηγορία».

Στην προπόνηση της Τρίτης (04/04) οι Μπουντόπουλος ακολούθησε χαλαρό πρόγραμμα, ενώ ενοχλήσεις στον τένοντα έχει ο Παπαχρήστος. Ο τελευταίος, όπως είναι γνωστό, θα εκτίσει την ποινή του απέναντι στον ΑΟ Τρίκαλα και τον Παναιγιάλειο.

[googlead][/googlead]

Last modified onΤρίτη, 04 Απρίλιος 2017 16:37

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep