Αγωνία για Παπαχρήστο

Πρόβλημα στην ποδοκνημική αντιμετωπίζει ο αμυντικός της Σπάρτης. Δηλώθηκαν πέντε με Πανθρακικό.

Χωρίς αγωνιστική δράση θα κυλήσει το Σαββατοκύριακο για τη Σπάρτη, καθώς οι Λάκωνες αναμένεται να πάρουν άνευ αγώνα τους τρεις βαθμούς κόντρα στον Πανθρακικό, που έχει αποσυρθεί από το πρωτάθλημα.

Οι παίκτες του Σωτήρη Αντωνίου έκαναν πρωινή προπόνηση την Παρασκευή, κάτι που θα γίνει και το Σάββατο (25/02), ενώ θα επιστρέψουν ξανά στο γήπεδο την Τρίτη (28/02), αφού θα έχουν διήμερο ρεπό Κυριακή (26/02) και Καθαρά Δευτέρα (27/02).

Ο Έλληνας προπονητής είναι στην ευχάριστη θέση να έχει και πάλι στη διάθεσή του τον Λώττα, ωστόσο στη λίστα με τα προβλήματα μπήκε το όνομα του Παπαχρήστου, ο οποίος έχει ενοχλήσεις στην ποδοκνημική. Ο αμυντικός της Σπάρτης αναμένεται να επανεξεταστεί από το ιατρικό τιμ και την Τρίτη ενόψει του δύσκολου αγώνα που ακολουθεί με τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη.

Να σημειωθεί ότι στο ματς με τον Πανθρακικό έχουν δηλωθεί να εκτίσουν ποινή μίας αγωνιστικής οι Γκαλίτσιος, Αναστασάκος, Γιαννίτσης, Σιώπης και Μπανούσης, με τον τελευταίο που συμπλήρωσε επτά κάρτες να χάνει το ματς με τον Αιγινιακό.

Last modified onΠαρασκευή, 24 Φεβρουάριος 2017 14:35

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep