«Ήταν ο ηγέτης μας»

Για σοκ έκανε λόγο ο Σωτήρης Αντωνίου όταν ρωτήθηκε για τη δήλωση αποχώρησης του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Την ελπίδα να ανακαλέσει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και να μείνει στη Σπάρτη εξέφρασε μετά το τέλος του αγώνα με τον Ολυμπιακό ο Σωτήρης Αντωνίου. Ο τεχνικός των «κυανέρυθρων» ρωτήθηκε για τις τελευταίες εξελίξεις και σημείωσε ότι για όλους ήταν ένα σοκ. Αναλυτικά ανέφερε:

«Πολλά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου, διότι κοίταξαν στα μάτια τον Ολυμπιακό σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Είχαμε πολύ καλή, σοβαρή, σωστή παρουσία σαν ομάδα. Αυτό είναι το σημαντικότερο. Από το πρώτο λεπτό δείξαμε ότι θέλουμε να κερδίσουμε και να περάσουμε στην επόμενη φάση. Δεν μείναμε πίσω να περιμένουμε τον αντίπαλο. Υπήρξαν στιγμές που πρεσάραμε αρκετά ψηλά. Δεν το περίμενε αυτό ο αντίπαλος. Ειχε πρόβλημα στην κυκλοφορία όταν ήμασταν ψηλά και δεν μπορούσε να φτάσει εύκολα στην περιοχή μας.

Για την κατοχή της μπάλας του Ολυμπιακού στο δικό μας μισό, η διάταξή μας ήταν τέτοια που δεν έδωσε την ευκαιρία σε όλη τη διάρκεια να παίξει κάθετο παιχνίδι, να μπορέσει να δημιουργήσει ευκαιρίες. Έπαιζαν με μεγάλες μεταβιβάσεις και νομίζω ότι ανταπεξήλθαμε άριστα σε όλη τη διάρκεια. Δεν θυμάμαι κλασική φάση του Ολυμπιακού πλην του γκολ που έπαιξε ρόλο η εμπειρία και η ικανότητα των παικτών του.

Εάν στα πρώτα 25 λεπτά, οπότε ήμασταν πολύ ενεργητικοί όσον αφορά στην κόντρα επίθεση, σε τρεις τέσσερις περιπτώσεις θα μπορούσαμε να έχουμε σκοράρει. Μετά το γκολ τα παιδιά έχασαν την αυτοπεποίθηση και την ενέργεια, όμως είμαι υπερήφανος με την προσπάθεια όλων.

Είμαστε μια ομάδα που παλεύει όλα τα παιχνίδια μέχρι τέλους. Παίζουμε και καλό ποδόσφαιρο για τα δεδομένα της κατηγορίας. Να συνεχίσουμε να το κάνουμε, γιατί αυτή η ομάδα έχει πολύ μέλλον με την προσπάθεια που γίνεται από όλους. Να ξεκουραστούμε και να δούμε την Καλλονή. Είχαμε και προβλήματα σήμερα. Έλειπαν τέσσερις αναντικατάστατοι, όμως όλοι έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό.

Για τη δήλωση Γιαννακόπουλου:

«Είναι μεγάλο το σοκ και ως ένα σημείο μπορεί να έχει επηρεάσει τους παίκτες στο αποτέλεσμα. Θέλαμε μία καλή εμφάνιση και νίκη για να την αφιερώσουμε στον ηγέτη της ομάδας. Το παλέψαμε, δεν το καταφέραμε, αλλά είμαστε περήφανοι για την προσπάθεια. Δεν είμαι εγώ αρμόδιος να πω τι θα γίνει. Αποφάσεις μεγάλων ανδρών δεν μπορώ να σχολιάσω. Εγώ και οι παίκτες είχαμε έναν ηγέτη που παίρναμε δύναμη από την παρουσία του και δεν είναι τυχαία όσα έχει καταφέρει αυτή η ομάδα. Έχει προσφέρει και στην πόλη πολλά.

Ευελπιστώ να αλλάξει και να μείνει κοντά μας μέχρι τέλους. Όλες οι μεγάλες ομάδες χτίζονται με έναν ηγέτη. Και ο κύριος Γιαννακόπουλος για την ομάδα αυτή και για το νομό Λακωνίας ήταν ένας ηγέτης. Ένας άνθρωπος που άλλαξε τα δρώμενα του ελληνικού ποδοσφαίρου στη Σπάρτη και την έβγαλε από την αφάνεια. Με αυτόν οδηγό η ομάδα μετά από 31 χρόνια ανέβηκε στη Football League. Θέλω πραγματικά να συνεχίσει να είναι κοντά μας».

ΑΠΟΔΟΣΗ: FL NEWS

Last modified onΠέμπτη, 15 Δεκέμβριος 2016 23:51

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep