Το πάλεψε η Σπάρτη

H Σπάρτη στάθηκε πολύ καλά απέναντι στον Ολυμπιακό, αλλά ηττήθηκε 1-0 και αποκλείστηκε από τους 16 του Κυπέλλου Ελλάδος. H Σπάρτη στάθηκε πολύ καλά απέναντι στον Ολυμπιακό, αλλά ηττήθηκε 1-0 και αποκλείστηκε από τους 16 του Κυπέλλου Ελλάδος.

Η ήττα (1-0) από τον Ολυμπιακό ήταν καταδικαστική για τη Σπάρτη, η οποία στάθηκε πολύ καλά απέναντι απέναντι στους «ερυθρόλευκους».

Η Σπάρτη ήθελε μόνο νίκη για να περάσει στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδος, το πάλεψε με όσες δυνάμεις είχε, έκανε ευκαιρίες για να προηγηθεί, αλλά το γκολ του Μανθάτη στο 66ο λεπτό ουσιαστικά τελείωσε το ματς. Ένα ματς το οποίο έγινε στο περιθώριο των δηλώσεων του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, ο οποίος τόνισε ότι η απόφασή του να αποχωρήσει από τους «κυανέρυθρους» είναι ειλημμένη.

Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας της Λακωνίας είχαν πολύ καλή απόδοση σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, κράτησαν μακριά από την περιοχή τους τον Ολυμπιακό που είχε ελάχιστες κλασικές ευκαιρίες και έδειξαν πως έχουν σύνολο που μπορεί να σταθεί απέναντι σε οποιοδήποτε αντίπαλο στη χώρα μας. Ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι στο 66' πήραν κεφάλι στο σκορ όταν ο Μανθάτης εκμεταλλεύτηκε τη σέντρα του Πάρντο και βρήκε δίχτυα με σουτ.

Από την άλλη πλευρά, οι «ερυθρόλευκοι» χρησιμοποίησαν αρκετούς βασικούς, αλλά μαζί με τις αλλαγές χρησιμοποίησαν έξι ποδοσφαιριστές από την ακαδημία της ομάδας. Μετά από αυτή τη νίκη του Ολυμπιακού, στην επόμενη φάση του θεσμού από τον 2ο όμιλο προκρίθηκαν οι Πειραιώτες και ο Πλατανιάς.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ      Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ

ΣΠΑΡΤΗ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-1
ΣΚΟΡΕΡ: 65' Μανθάτης

ΣΠΑΡΤΗ (Σωτήρης Αντωνίου): Μελίσσας, Γιαννίτσης, Γκαλίτσιος, Καρτσαμπάς (67' Παναγιώτου), Παπαχρήστος (70' Φ. Αρσενίεβιτς), Αναστασόπουλος, Κατσίκης, Μπανούσης, Ηλιόπουλος, Ν. Αρσενίεβιτς, Βελλίνης (80' Χάδιαρης).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πάουλο Μπέντο): Χουτεσιώτης, Ρέτσος (78' Βούρος), Ντε Λα Μπέγια (75' Τσιμίκας), Μποτία, Βιάνα, Καμπιάσο, Μπουχαλάκης, Πάρντο, Μάριν (57' Μανθάτης), Ντομίνγκεζ, Ανδρούτσος.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας)
ΒΟΗΘΟΙ: Αλεξέας (Μεσσηνίας), Βεργέτης (Αρκαδίας)

Last modified onΠαρασκευή, 06 Ιανουάριος 2017 01:50

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep