Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 991

Ο ηγέτης Μπουντόπουλος

Ο Γιώργος Μπουντόπουλος σπάει τα ρεκόρ στην Σπάρτη και την οδηγεί στον δρόμο των επιτυχιών

Σε ηγέτη της Σπάρτης αναδεικνύεται φέτος ο Γιώργος Μπουντόπουλος, ο οποίος έχει αγωνιστεί σε όλα τα παιχνίδια και έχει συμβάλει τα μέγιστα στη μέχρι τώρα πορεία των Λακώνων. Ήδη μετράει 4 γκολ και 4 ασίστ σε 8 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Ο 26χρονος επιθετικός ήταν καθοριστικός στη μεγάλη νίκη των «κυανέρυθρων» με τον Αιγινιακό την Κυριακή (4/12) με 3-2, παρά το γεγονός ότι η συμμετοχή του ήταν αμφίβολη ως την τελευταία στιγμή, λόγω ενός προβλήματος στο γόνατο. Τελικά, ο Σωτήρης Αντωνίου του εμπιστεύτηκε θέση βασικού και ο Μπουντόπουλος τον δικαίωσε, πετυχαίνοντας ένα γκολ και μοιράζοντας δύο ασίστ.

Αν και βρισκόμαστε στην αρχή της σεζόν της Football League, ο Μπουντόπουλος ήδη έχει πετύχει ατομικό ρεκόρ, καθώς πρώτη φορά πετυχαίνει τέσσερα γκολ. Με θητεία σε Λεβαδειακό, ΑΟ Χανιά, Πανηλειακό, Παναχαϊκή, ΑΕΛ και Απόλλωνα Σμύρνης, ο 26χρονος επιθετικός διανύει φέτος την ώριμη περίοδο της καριέρας του. Γι’ αυτό, έχει αναλάβει ρόλο ηγέτη στην Σπάρτη και οδηγεί τους νεοφώτιστους από επιτυχία σε επιτυχία.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep