«Κατάφωρη αδικία για την Σπάρτη»

Ο τεχνικός της Σπάρτης, Σωτήρης Αντωνίου είχε έντονα παράπονα από την διαιτησία. Ο τεχνικός της Σπάρτης, Σωτήρης Αντωνίου είχε έντονα παράπονα από την διαιτησία.

Ο Σωτήρης Αντωνίου μίλησε για τις αμφισβητούμενες φάσεις που έκριναν την αναμέτρηση της Σπάρτης με τον Απόλλωνα εις βάρος της ομάδας του.

Ο τεχνικός της ομάδας της Σπάρτης δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος από τους ποδοσφαιριστές του που έκαναν υπερπροσπάθεια παρά τις αδικίες.

«Αυτό ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς, με μια ομάδα που έχει θέση στόχο την άνοδο. Αξίζουν συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου και παρόλο την ήττα πήραν το χειροκρότημα από τους φιλάθλους που και σήμερα ήταν δίπλα μας και μας στήριξαν.

Όταν η Σπάρτη μένει πίσω στο σκορ με αμφισβητούμενη φάση και όταν πριν από το δεύτερο γκολ υπάρχει ανατροπή και πέναλτι ξέρω πως αυτή η ομάδα μπορεί να με γεμίζει υπερηφάνεια γιατί δεν το βάλαμε κάτω. Το αποτέλεσμα μας αδικεί κατάφωρα. Πρέπει να βρούμε την δύναμη να συνεχίσουμε και να ετοιμαστούμε για το επόμενο αγώνα.

Είμαι ένας προπονητής που δεν θα μιλήσω περαιτέρω για την διαιτησία. Θα κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι. Τόσο εμείς όσο και ο Απόλλωνας ξέραμε τι θα αντιμετωπίσουμε στο γήπεδο. Παίξαμε δυνατά αλλά το αποτέλεσμα που θέλαμε δεν ήρθε».  

 

Last modified onΚυριακή, 06 Νοέμβριος 2016 20:16

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep