«Οι δρόμοι μας θα ξανασυναντηθούν»

Ευχαριστίες και ευχές από τον Δημήτρη Καρρά που αποχώρησε μετά από δύο χρόνια από την Σπάρτη

Παρελθόν από το πόστο του τεχνικού διευθυντή της Σπάρτης αποτελεί ο Δημήτρης Καρράς, ο οποίος με προσωπική του δήλωση φρόντισε να ευχαριστήσει τον μεγαλομέτοχο Δημήτρη Γιαννακόπουλο, τη διοίκηση, τον προπονητή, τους παίκτες και τον κόσμο για τη συνεργασία τους τα τελευταία δύο χρόνια.

Σε αυτό το διάστημα οι Λάκωνες ανέβηκαν στη Γ' Εθνική και στη συνέχεια στη Football League, ύστερα από 27 χρόνια. Ο Καρράς κλείνοντας ευχήθηκε καλή επιτυχία στη συνέχεια στην Σπάρτη.

Αναλυτικά:

«Με αίσθημα ευθύνης, αλλά και γεμάτος με συναισθήματα συγκίνησης αποχωρώ κοινή συναινέσει από τη θέση του τεχνικού διευθυντή της Α.Ε.ΣΠΑΡΤΗΣ ΠΑΕ και των τμημάτων υποδομής της.

Θέλω μέσα από την ψυχή μου να ευχαριστήσω πρώτα απ’ όλους, τον κο Δημήτρη Γιαννακοπουλο για την τιμή που μου έκανε και με επέλεξε για την συγκεκριμένη θέση, αυτά τα 2 πολύτιμα χρόνια, τον κο Αποστόλη Παύλου, τον κο Ηλία Κατσογιάννη, όλο το Διοικητικό συμβούλιο, τον γενικό αρχηγό τον Θυμιο Σταυροπουλο τον προπονητή τον Σωτήρη Αντωνίου, τους ποδοσφαιριστές, αυτόν τον υπέροχο κόσμο, καθώς και όλους όσους συνεργάστηκα αυτά τα 2 χρόνια για την αμέριστη στήριξη τους, κατά την παραμονή μου, ως τεχνικός διευθυντής στην οικογένεια της Α.Ε.ΣΠΑΡΤΗΣ ΠΑΕ.

Η συνεργασία ήταν άψογη σε όλα τα επίπεδα και η σχέση εμπιστοσύνης ανάλογη με τις προοπτικές και την ιστορία της ομάδας.

Το έργο που επιτελέστηκε αυτά τα δύο χρόνια, και η άνοδος της ομάδος στην football leqague μετα από 27 χρόνια, είναι αναμφίβολα αποτέλεσμα εποικοδομητικής και συλλογικής προσπάθειας και είμαι σίγουρος πως οι δρόμοι μας θα ξανασυναντηθούν.

Εύχομαι σε όλους τους ανθρώπους της Σπάρτης και στην ομάδα, καλή συνέχεια και να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει σε κάθε επίπεδο».

Με εκτίμηση,
Δημήτρης Καρράς

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep