Έχασε εύκολα η Σπάρτη

Οι Λάκωνες ηττήθηκαν με 5-2 από τον Αστέρα Τρίπολης.

Φιλικό με τον Αστέρα Τρίπολης έδωσε η Σπάρτη, η οποία γνώρισε εντός έδρας ήττα με 5-2. Ο Αστέρας άνοιξε το σκορ στο 22' όταν ο Κώτσιρας έδωσε στον Τσάβες αυτός έκανε την κάθετη προς το Νίκο Φερνάντεθ ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε με σουτ να κάνει το 1-0. Οι φιλοξενούμενοι έφτασαν και σε δεύτερο τέρμα στο 35' όταν μετά από σέντρα του Κώτσιρα η μπάλα χτύπησε στον Μπανούση και κατέληξε στα δίχτυα του Μελίσσα. Δυο λεπτά αργότερα διαμορφώθηκε το 3-0 για τον Αστέρα όταν ο Στανισάβλιεβιτς πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και με τελείωσε τη φάση με όμορφο σουτ.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 3-1 με τον Αναστασάκο στο 48' να σουτάρει δυνατά και να νικάει τον Ντοναρούμα. Η ομάδα της Σπάρτης μάλιστα μείωσε και άλλο στο 64' όταν ο Νάτσης έκανε το πέναλτι μέσα στην περιοχή. Ο Αναστασάκος ανέλαβε την εκτέλεση του και έκανε το 3-2.

Η μείωση του σκορ αφύπνισε τους παίκτες του Χάβου που έφτασαν σε ένα ακόμη γκολ στο 77' όταν ο Νίκο Φερνάντεθ έδωσε στον Συρεγγέλα και αυτός από το ύψος της μικρής περιοχής έκανε το 4-2. Δυο λεπτά αργότερα μάλιστα ο Αστέρας έκανε και ο 5-2 και πάλι με τον Συρεγγέλα μετά από πάσα του Στανισάβλιεβιτς.

ΣΠΑΡΤΗ: Μελίσσας, Σιώπης, Γκαλίτσιος (46' Καρτσαμπάς), Γιαννίτσης, Παπαχρήστος (59' Ανστασόπουλος), Μπανούσης (85' Χάδιαρης), Οικονομόπουλος (46' Κατσίκης), Μπουντόπουλος (88' λ.τ. Κορνέλος), Βελλίνης (46' Παναγιώτου), Ηλιόπουλος (67' Καναβέτας), Αναστασάκος.

ΑΣΤΕΡΑΣ: Ντοναρούμα (61' Αθανασιάδης), Ιγκλέσιας (81' Νικολακόπουλος), Ίγκορ, Κυριακόπουλος, Χαμντανί (46' Άσεν), Τσάβες (33' λ.τ. Νάτσης), Νίκο Φερνάντεθ (78' Γλέζος), Στανισάβλιεβιτς (64' Παπαγγελής), Κώτσιρας (74' ξαναμπήκε ο Στανισάβλιεβιτς), Μακροστέργιος, Συρεγγέλας.

Last modified onΚυριακή, 04 Σεπτέμβριος 2016 22:54

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep