Στη Γιορτή Ελιάς και Λαδιού η Σπάρτη

Αντιπροσωπεία παικτών και προπονητών της Σπάρτης βρέθηκε στη Γιορτή Ελιάς και Λαδιού στη Σελλασία

Στη 13η Γιορτή Ελιάς και Λαδιού που πραγματοποιείται στη Σελλασία βρέθηκε το Σάββατο αντιπροσωπεία της Σπάρτης. Σύσσωμο το τεχνικό επιτελείο της ομάδας μαζί με τους ποδοσφαιριστές Αναστασάκο, Σιώπη και Οικονομόπουλο περιηγήθηκαν στους χώρους της έκθεσης και είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν με τον κόσμο στο περίπτερο της ΠΑΕ.

Στα αγωνιστικά, το πρωί της Κυριακής (7/8) συνεχίστηκε η προετοιμασία των Λακώνων στο Δημοτικό Στάδιο Σπάρτης, με ασκήσεις ενδυνάμωσης κορμού και αερόβιο τρέξιμο. Τη Δευτέρα (8/8) το πρόγραμμα των παικτών περιλαμβάνει γυμναστήριο το πρωί και προπόνηση στο Δημοτικό Στάδιο το απόγευμα.

Στην ανακοίνωση της ΠΑΕ για την επίσκεψη στη γιορτή Ελιάς και Λαδιού αναφέρεται:

«Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιείται από την Παρασκευή (5/8) η 13η γιορτή Ελιάς και Λαδιού στη Σελλασία, την γενέτειρα της οικογένειας Γιαννακόπουλου.

Η συμμετοχή εκθετών στη φετινή διοργάνωση ξεπέρασε κάθε προηγούμενο ενώ ικανοποιητική είναι και η προσέλευση του κόσμου στην μεγάλη γιορτή που διοργανώνουν οι καλλιεργητές της ευρύτερης περιοχής της Λακωνίας μαζί με μεταποιητικές επιχειρήσεις, σε συνεργασία με το Δήμο Σπάρτης, το Ν.Π. Πολιτισμού και Περιβάλλοντος του Δήμου και την μη κερδοσκοπική Εταιρεία «Γιορτή Ελιάς και Λαδιού».

Φυσικά η ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ δεν θα μπορούσε να λείψει από μια τέτοια πρωτοβουλία που έχει ως σκοπό την προβολή και ανάδειξη του μοναδικού Λακωνικού ελαιόλαδου και της βρώσιμης ελιάς της περιοχής.

Αντιπροσωπεία της ομάδας αποτελούμενη από σύσσωμο το τεχνικό επιτελείο και τους ποδοσφαιριστές Ηλία Αναστασάκο, Δημήτρη Σιωπή, Σταύρο Παναγιώτου, Χαράλαμπο Οικονομόπουλο και Βαγγέλη Αναστασόπουλο επισκέφτηκε το Σάββατο το βράδυ το περίπτερο της ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ στην 13η γιορτή Ελιάς και Λαδιού, το οποίο γέμισε ασφυκτικά από κόσμο που περίμενε να δει από κοντά τα ινδάλματα του και να φωτογραφηθεί μαζί τους.

Τόσο οι ποδοσφαιριστές όσο και το τεχνικό επιτελείο απόλαυσαν ιδιαίτερα αυτές τις στιγμές, παίρνοντας παράλληλα λίγες ανάσες από τις σκληρές προπονήσεις, στα πλαίσια του βασικού σταδίου προετοιμασίας που ξεκίνησε πριν από λίγες μέρες.

Την 13η γιορτή Ελιάς και Λαδιού αλλά και το περίπτερο της ομάδας μας στη Σελλασία, τίμησαν με την παρουσία τους η Αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας κα. Ντία Τζανετέα, ο Δήμαρχος Σπάρτης κ. Βαγγέλης Βαλιώτης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Σπάρτης κ. Σπύρος Μοιράγιας, ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Λακωνίας κ. Τάκης Καρράς, ο Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Θέμης Δογαντζής και πολλοί εκπρόσωποι της τοπικής Αυτοδιοίκησης και της τοπικής κοινωνίας.

Στο περιθώριο των παραπάνω επισκέψεων ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ κ. Ηλίας Κατσογιάννης είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει τόσο με την Αντιπεριφερειάρχη Λακωνίας κα. Ντία Τζανετέα όσο και με τον Δήμαρχο Σπάρτης κ. Βαγγέλη Βαλιώτη για την πορεία της προετοιμασίας, το γηπεδικό και για διάφορα άλλα ζητήματα που αφορούν την ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ εν όψει της συμμετοχής της στη Football League της νέας περιόδου αλλά και στο Κύπελλο Ελλάδας.
Απόψε η 13η γιορτή Ελιάς και Λαδιού ρίχνει αυλαία ανανεώνοντας το ραντεβού με το κοινό της το ερχόμενο καλοκαίρι».

Last modified onΚυριακή, 07 Αύγουστος 2016 13:46

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep