Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Super League και Europa League»

Ο Μάριο Μπρέσκα στην πρώτη του συνέντευξη που έδωσε στο ΦΩΣ και τον Μίλτο Σπυρόπουλο μίλησε για μεγάλους στόχους με τα χρώματα της Παναχαϊκής. Ο Μάριο Μπρέσκα στην πρώτη του συνέντευξη που έδωσε στο ΦΩΣ και τον Μίλτο Σπυρόπουλο μίλησε για μεγάλους στόχους με τα χρώματα της Παναχαϊκής.

Ο Μάριο Μπρέσκα μίλησε στην εφημερίδα ΦΩΣ και τον Μίλτο Σπυρόπουλο για την μεταγραφή του στην Παναχαϊκή και την γρήγορη εγκατάλειψη της Football League.

«Πρώτα να δώσουμε όλοι, μαζί κι εγώ τα πάντα, για να πάει η ομάδα στην Super League και μετά, το πιο μεγάλο όνειρο που το θέλει πολύ και ο κ. πρόεδρος, να αγωνιστεί και πάλι η Παναχαϊκή στην Ευρώπη. Τίποτε δεν θα είναι εύκολο».

Ο Σλοβάκος επιθετικός μίλησε για πολύ υψηλούς στόχους και συμφωνία με την Παναχαϊκή από τον Μάρτιο. Τόνισε πως το πρώτο μέλημα είναι η άνοδος στην Super League και μετά η έξοδος στην Ευρώπη, η οποία αποτελεί και μεγάλη φιλοδοξία του προέδρου της ομάδας Αλέξη Κούγια.

Η μεταγραφή του 31χρονου Μάριο Μπρέσκα από την Παναχαϊκή πριν από λίγες ημέρες, εκτός του «αρώματος» Super League που έχει, προερχόμενη από την εν λόγω κατηγορία και τον Αστέρα Τρίπολης, αποτελεί το πιο ηχηρό... μπαμ στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού και ειδικά στο χώρο των ΠΑΕ της Football League.

«Εγώ είχα μιλήσει με τον πρόεδρο από τον Μάρτιο και από τότε είχε φανεί το πολύ μεγάλο του ενδιαφέρον. Νομίζω ότι εσείς ξέρετε πολύ περισσότερο και καλύτερα το πάθος του Αλέξη Κούγια για το ποδόσφαιρο και την Παναχαϊκή, το είδα όμως και εγώ από τις πρώτες κουβέντες που κάναμε. Από κει και πέρα τα πράγματα δεν ήταν και τόσο δύσκολα».

Κατʼ αρχάς καλορίζικος. Ξέρεις ότι υπήρχε πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και στον κόσμο της Πάτρας για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή σου;

«Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές, θέλω και εγώ να πιστεύω ότι όντως θα έχω μια πολύ καλή παρουσία στην ομάδα. Όσο για το ενδιαφέρον του κόσμου το μόνο που μπορώ να πω είναι και πάλι ένα μεγάλο ευχαριστώ. Να ξέρουν όλοι ότι ήλθα στην Παναχαϊκή για μεγάλα πράγματα και με τη βοήθεια όλων, πόσο μάλλον και του κόσμου που τον ξέρω και γνωρίζω τη δυναμική που κρύβει και την αγάπη του για την ομάδα. Οι πατρινοί φίλαθλοι είναι πάντα η μεγάλη δυναμική της ομάδας, είναι κάτι που αρέσει στον κάθε ποδοσφαιριστή να παίζει με τον κόσμο στο πλευρό του και αυτό πιστεύω ότι θα γίνει του χρόνου με την Παναχαϊκή».

Αλήθεια, για πες μας πως προέκυψε η συμφωνία με την Παναχαϊκή;

«Εγώ είχα μιλήσει με τον κύριο πρόεδρο από τον Μάρτιο και από τότε είχε φανεί το πολύ μεγάλο του ενδιαφέρον για να συνεργαστούμε. Νομίζω ότι εσείς ξέρετε πολύ περισσότερο και καλύτερα το πάθος του Αλέξη Κούγια για το ποδόσφαιρο και την Παναχαϊκή, το είδα όμως και εγώ από τις πρώτες κουβέντες που κάναμε και δεν μπορώ να πω ότι με άφησε αδιάφορο, τουναντίον θα έλεγα. Από κει και πέρα τα πράγματα δεν ήταν και τόσο δύσκολα, μου έγινε μια καλή πρόταση, είμαι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής και είπα το ναι, έτσι όμορφα και ωραία».

Παρακολούθησα φέτος την Πανχαϊκή και ειδικά μετά τον Μάρτιο σε πολλά παιχνίδια του πρωταθλήματος της Football League και δεν το κρύβω, μου άρεσε και θεωρώ ότι άδικα δεν πήρε την άνοδο στην Super League. Διαθέτει ταλαντούχους παίκτες με όρεξη για μπάλα, έπαιξε και καλό ποδόσφαιρο, έχει ένα πολύ ωραίο γήπεδο».

Άφησες ομάδα Super League για να επιλέξεις μια άλλη που θα αγωνιστεί του χρόνου στη Football League . Γιατί;

«Στην Τρίπολη που ήμουν δεν μου άρεσαν πολλά πράγματα, δεν ήμουν καλά γενικότερα από πολλά και διάφορα που συνέβησαν και ήταν δεδομένο ότι εκεί δεν θα συνέχιζα. Από κει και πέρα σας επαναλαμβάνω ότι είμαι επαγγελματίας, είχα στα χέρια μου κάποιες άλλες προτάσεις, ήλθε όμως και το ξεχωριστό αυτό ενδιαφέρον αλλά και ο τρόπος που με προσέγγισε ο ίδιος ο κ. πρόεδρος και πλέον, οι εξελίξεις ήταν οι αναμενόμενες δηλαδή να υπογράψω τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα. Είμαι πολύ χαρούμενος, το λέω και το εννοώ που ανήκω στην Παναχαϊκή και σε ότι αφορά το πρωτάθλημα της Football League, δεν με απασχολεί καθόλου, αφού είναι πολύ δυνατό και ανταγωνιστικό και όπως λέγεται, το νέο θα είναι ακόμη πιο συναρπαστικό, βάση των ομάδων που θα λάβουν μέρος».

«Είναι ομάδα που έχει στόχους, προγραμματισμό, οργάνωση σε όλα τα επίπεδα και γενικότερα όλα όσα θέλει ο κάθε ποδοσφαιριστής για να δουλέψει απερίσπαστα. Αυτό θα κάνω και εγώ και να είστε σίγουροι ότι θα δώσω όλο μου τον εαυτό μαζί και με τους συμπαίκτες μου, για να οδηγήσουμε την Παναχαϊκή στην Super League. Τα υπόλοιπα νομίζω ότι καλό θα είναι να τα πούμε και να τα δείτε στο... γήπεδο»

Έχεις «εικόνα» καθόλου για την Παναχαϊκή;

«Ασφαλώς και έχω. Την παρακολούθησα φέτος και ειδικά μετά τον Μάρτιο σε πολλά παιχνίδια του πρωταθλήματος της Football League και δεν το κρύβω, μου άρεσε και θεωρώ ότι άδικα δεν πήρε την άνοδο στην Super League. Διαθέτει ταλαντούχους παίκτες με όρεξη για μπάλα, έπαιξε και καλό ποδόσφαιρο, έχει ένα πολύ ωραίο γήπεδο που αγωνίζεται και το επαναλαμβάνω, είναι άδικο που δεν βγήκε από φέτος στην Super League, άδικο γιατί το άξιζε σύμφωνα με αυτά που έδειξε στους αγωνιστικούς χώρους».

Τι θα πρέπει να περιμένουν στην Πάτρα με την δική σου προσθήκη στην ομάδα;

«Είναι ξεκάθαρο, θα δώσω όλο μου τον εαυτό για να φθάσει η ομάδα εκεί που πρέπει να είναι. Να σας θυμίσω ότι με τις προηγούμενες ομάδες που είχα συνεργαστεί, όχι μόνο ήμασταν στην Super League, αλλά πετύχαμε να παίξουμε και στην Ευρώπη! Ναι, αυτό θέλω να γίνει και με την Παναχαϊκή. Πρώτα να δώσουμε όλοι, μαζί κι εγώ τα πάντα, για να πάει η ομάδα στην Super League και μετά, το πιο μεγάλο όνειρο που το θέλει πολύ και ο κ. πρόεδρος, να αγωνιστεί και πάλι η Παναχαϊκή στην Ευρώπη. Τίποτε δεν θα είναι εύκολο, όμως γι αυτό ήλθα στην Παναχαϊκή, βλέποντας ότι υπάρχουν όλες εκείνες οι προϋποθέσεις που μπορεί να υλοποιήσουμε όλα όσα προανέφερα, όπως και το ότι μου αρέσει εξαιρετικά να παίζω σε γήπεδο με πολύ κόσμο, όπως συμβαίνει με την Παναχαϊκή».

«Είναι ξεκάθαρο, θα δώσω όλο μου τον εαυτό για να φθάσει η ομάδα εκεί που πρέπει να είναι. Να σας θυμίσω ότι με τις προηγούμενες ομάδες που είχα συνεργαστεί, όχι μόνο ήμασταν στην Super League, αλλά πετύχαμε να παίξουμε και στην Ευρώπη! Ναι, αυτό θέλω να γίνει και με την Παναχαϊκή».

Υπέγραψες για τρία χρόνια. Είναι κάτι που βοηθάει για να δούμε τον καλύτερο δυνατό Μπρέσκα;

«Κοιτάξτε, μια συμφωνία τριετούς διάρκειας είναι δεδομένο ότι «ελευθερώνει» τον κάθε ποδοσφαιριστή και του δίνει την δυνατότητα να αφοσιωθεί με όλη την έννοια της λέξης στην ομάδα του και αυτό να είναι όλοι σίγουροι στην Πάτρα ότι θα γίνει με μένα. Δεν με νοιάζει το ότι η Παναχαϊκή του χρόνου θα παίξει στη Football League. Είναι ομάδα που έχει στόχους, προγραμματισμό, οργάνωση σε όλα τα επίπεδα και γενικότερα όλα όσα θέλει ο κάθε ποδοσφαιριστής για να δουλέψει απερίσπαστα. Αυτό θα κάνω και εγώ και να είστε σίγουροι ότι θα δώσω όλο μου τον εαυτό μαζί και με τους συμπαίκτες μου, για να οδηγήσουμε την Παναχαϊκή στην Super League. Τα υπόλοιπα νομίζω ότι καλό θα είναι να τα πούμε και να τα δείτε στο... γήπεδο».

Last modified onΣάββατο, 21 Ιούλιος 2012 17:12

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep