Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ο Γεωργίου στην Παναχαϊκή

Ο Παναγιώτης Γεωργίου υπέγραψε συμβόλαιο τριών χρόνων στην Παναχαϊκή και επιστρέφει έπειτα από ένα χρόνο από την Γερμανία. Ο Παναγιώτης Γεωργίου υπέγραψε συμβόλαιο τριών χρόνων στην Παναχαϊκή και επιστρέφει έπειτα από ένα χρόνο από την Γερμανία.

Ο 24χρονος αμυντικός υπέγραψε συμβόλαιο με την ομάδα της Πάτρας.

Τον Παναγιώτη Γεωργίου απέκτησε η Παναχαϊκή για τρία χρόνια. Ο 24χρονος αμυντικός έχει αγωνιστεί τρία χρόνια στην ομάδα των Τρικάλων και λόγω των οικονομικών προβλημάτων έκανε προσφυγή και έμεινε ελεύθερος από τα Τρίκαλα τον Ιούνιο του 2010. Την σεζόν 2011-12 δοκίμασε την τύχη του στην Σααμπρίκεν που έκανε 11 συμμετοχές. Στην ανακοίνωση της η Παναχαϊκή αναφέρει περισσότερες συμμετοχές από αυτές που δείχνουν τα κανονικά στοιχεία του ποδοσφαιριστή στα έγκυρα σάιτ.

Η ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΣΕΖΟΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΤ. ΑΓΩΝΕΣ ΓΚΟΛ
2008-09 Τρίκαλα Δ - -
2009-10 Τρίκαλα FL2 11 1
2010-11 Τρίκαλα FL 3 -
2011-12 Σααμπρίγκεν Β' Γερ. 11 -

Για το πρωτάθλημα της Δ' Εθνικής δεν υπάρχουν στοιχεία.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗΣ

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή ανακοινώνει την απόκτηση του Παναγιώτη Γεωργίου. Ο Παναγιώτη Γεωργίου είναι 23 ετών, έχει ύψος 1.82 και αγωνίζεται στην θέση του σέντερ μπακ. Ο Παναγιώτη Γεωργίου αγωνίστηκε 3 χρόνια στην ΠΑΕ Τρίκαλα με την οποία είχε περισσότερες από 70 συμμετοχές στην Γ και στην Β Εθνική κατηγορία. Υπήρχε συμπαίκτης και αγωνίστηκε και στο μπαράζ όπου τα Τρίκαλα ανεβήκαν στην Β’ Εθνική, με τον Γιάννη Κοιλιάρα.

Μετά την διάλυση της ΠΑΕ Τρίκαλα λόγω των πλαστών εγγυητικών επιστολών και φορολογικών ενημεροτήτων, ο Παναγιώτη Γεωργίου έμεινε ελεύθερος και μεταγράφηκε τον Ιανουάριο του 2012 στην Γερμανική Saarbrucken, ο οποίος ήταν βασικό στέλεχος στην οποία αγωνίστηκε σε περισσότερα από 20 παιχνίδια. Ο Παναγιώτη Γεωργίου υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με την ΠΑΕ Παναχαϊκή.

Last modified onΠαρασκευή, 20 Ιούλιος 2012 21:05

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep