664 χιλιόμετρα για την Παναχαϊκή

Πολλά χιλιόμετρα για την Παναχαϊκή έκαναν οι οπαδοί της ομάδας της Πάτρας. Πολλά χιλιόμετρα για την Παναχαϊκή έκαναν οι οπαδοί της ομάδας της Πάτρας.

Μεμονωμένες εκδρομές από τους φίλους της Παναχαϊκής για το παιχνίδι Κυπέλλου Ελλάδος με τον Άρη Αβάτου της Πέμπτης (27/9). 

Η Παναχαϊκή δίνει το πρώτο της παιχνίδι για τους ομίλους του Κυπέλλου Ελλάδος την Πέμπτη (27/9 - 16:30) με τον Άρη Αβάτου στο γήπεδο της Ξάνθης και αρκετοί φίλοι της έκαναν το ταξίδι των 664 χιλιομέτρων που χωρίζουν την πόλη της Πάτρας με το γήπεδο που θα διεξαχθεί το παιχνίδι. Οι άνθρωποι της ομάδας έχουν εξασφαλίσει από την ΕΠΟ είκοσι προσκλήσεις για την αναμέτρηση και θα τις μοιράσουν έξω από το γήπεδο στους ανθρώπους που ταξίδεψαν μέχρι εκεί και φυσικά θα παρακολουθήσουν το παιχνίδι με τον Άρη Αβάτου που έκανε την έκπληξη στον προηγούμενο γύρο με τον αποκλεισμό του Πλατανιά. 

Ο καιρός παραμένει στα ίδια επίπεδα το πρωί της Πέμπτης (27/9) και όλα δείχνουν πως θα διεξαχθεί κανονικά η αναμέτρηση, αφού τόσο η αποστολή της ομάδας της Παναχαϊκής, όσο και οι φίλοι της έκαναν τόσα χιλιόμετρα και σίγουρα δεν θέλουν να σκέφτονται κανένα ενδεχόμενο αναβολής.  

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep