Ευχαριστίες με δώρα

Αντιπροσωπεία της Παναχαϊκής επισκέφτηκε τη «Φροντίδα Υγείας» και μοίρασε δώρα.

Επίσκεψη στη «Φροντίδα Υγείας» πραγματοποίησε αντιπροσωπεία παικτών της Παναχαϊκής, αυτή τη φορά όχι για εξετάσεις, αλλά για ευχαριστίες. Οι Νίκος Λουμπαρδέας, Βασίλης Σούλης, Παναγιώτης Κυνηγόπουλος, Τίμος Τσελεπίδης και Ίσρα Κολ φωτογραφήθηκαν με γιατρούς και διοικητικά στελέχη της μονάδας και μοίρασανεπίσημα φούτερ και αναμνηστικά της Παναχαϊκής .

Στην ενημέρωση των Αχαιών αναφέρεται: «Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ 1891 αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό της Διαγνωστικής Μονάδας «Φροντίδα Υγείας» για την ιατρική κάλυψη των ποδοσφαιριστών της ομάδας και την αμέριστη συμβολή του στην μεγάλη προσπάθεια για την αναγέννηση της Παναχαϊκής.

Με τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα, η αξιόπιστη Διαγνωστική Μονάδα θα παρέχει στην οικογένεια της Παναχαϊκής για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, υψηλής ποιότητας «Φροντίδα Υγείας» στους ποδοσφαιριστές της αγαπημένης μας ομάδας.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τους επικεφαλής των τμημάτων Ζωή Καζαντζή (Ακτινολόγο και Επιστημονική Υπεύθυνη του Κέντρου), Γεράσιμο Τζάκη (Μικροβιολόγο), Κακούρη Γιώργο (Μικροβιολόγο ), την υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων Τέα Τσάμη, τον Γιώργο Πανίτσα (Οικονομικό διευθυντή) και φυσικά τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του Διαγνωστικού Κέντρου Γιάννη Μάκκα για την ιδιαίτερη φροντίδα με την οποία περιβάλουν τους αθλητές μας».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep