Ισόπαλη με ΟΦΗ

Η Παναχαϊκή αναδείχθηκε ισόπαλη 0-0 με τον ΟΦΗ σε φιλικό στο Καρπενήσι.

Δεν ανέδειξε νικητή το φιλικό της Παναχαϊκής με αντίπαλο τον ΟΦΗ στο Καρπενήσι. Οι Αχαιοί μπορεί να μην είχαν τόσες ευκαιρίες όσες οι Κρητικοί, αλλά μπόρεσαν να κρατήσουν την εστία τους απαραβίαστη. Μάλιστα στο 27' ο Μωραΐτης σκόραρε για την ομάδα της Πάτρας, αλλά υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ.

Ο ΟΦΗ είχε δοκάρι στο 7' με τον Σασί, ενώ στο 28' ο ίδιος παίκτης είχε εκ νέου δοκάρι μετά από γυριστό σουτ μέσα από την περιοχή. Από το 75' και μετά ο ΟΦΗ έπαιξε με δέκα παίκτες, καθώς τραυματίστηκε ο Κομεσίδης και οι παίκτες που ήταν στον πάγκο είχαν και αυτοί ενοχλήσεις.

Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος για την Παναχαϊκή δεν χρησιμοποίησε τα τελευταία αποκτήματα, τους Ισραελ Κολ και Αντόν Καρατσανάκοφ. Τραυματίας αποχώρησε ο Φουρλάνος, ενώ το ματς παρακολούθησε ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Κώστας Μπακαλάρος.

ΟΦΗ (Α'): Στρέζος, Αργυρόπουλος, Ποτουρίδης, Δεληγιαννίδης, Παπάζογλου, Παπαστεριανός, Μεγιάδο, Νέιρα, Βουό, Κουτσιανικούλης, Σασί.
ΟΦΗ (Β'): Σωτηρίου, Μπολάκης, Κοιλιάρας, Κομεσίδης, Νάστος, Νέιρα, Σασί, Οικονόμου, Νοικοκυράκης, Ντίνας, Ποτουρίδης.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Α'): Κολοβούρης ,Ντάσιος, Πολίμος, Λουμπαρδέας, Σωτηράκος, Πλέγας, Παπατόλιος, Σταυόπουλος, Μαυριάς, Μασούρας, Μωραΐτης.
ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Β): Kαπούταγλης, Νικολόπουλος, Τσελεπίδης, Πατάπης, Φουρλάνος (74’ Πλιάγας), Μουστακόπουλος (81’ Σταυρόπουλος), Σταμόπουλος, Πολυχρόνης, Αντωνακόπουλος, Κυνηγόπουλος, Παπανικολάου.

Last modified onΚυριακή, 29 Ιούλιος 2018 19:35

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep