Αρχηγοί και απουσίες

Η Παναχαϊκή ανακοίνωσε ποιοι παίκτες είναι οι αρχηγοί, αλλά ποιοι δεν θα παίξουν στο φιλικό με τον ΟΦΗ.

Την πεντάδα των ποδοσφαιριστών που θα φορούν το περιβραχιόνιο του αρχηγού τη νέα σεζόν ανακοίνωσε η Παναχαϊκή. Πρόκειται για τους Λουμπαρδέα, Ντάσιο, Ελευθεριάδη, Φουρλάνο και Σωτηράκο. Παράλληλα, στο πρώτο φιλικό με τον ΟΦΗ δεν θα αγωνιστούν οι νεοαποκτηθέντες Κολ και Καρατσανάκοφ, όπως και οι Ελευθεριάδης, Αργυρόπουλος, λόγω ενοχλήσεων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«H Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 1891 ανακοινώνει ότι Αρχηγοί της ομάδας για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο 2018/19 είναι οι: Λουμπαρδέας Νίκος, Ντάσιος Γιώργος, Ελευθεριάδης Χρήστος, Φουρλάνος Σπύρος και Σωτηράκος Γιάννης.

Στον πρώτο φιλικό αγώνα προετοιμασίας που θα διεξαχθεί σήμερα στις 18:00 στο Γήπεδο Ποδοσφαίρου στο Αθλητικό Κέντρο Προετοιμασίας του Καρπενησίου με αντίπαλο την ομάδα του ΟΦΗ δεν θα αγωνιστούν τα δυο νέα αποκτήματα της ΠΑΝΑΧΑΪΚΗΣ ο Αργεντινός Ίσρα Κόλ και ο Διεθνής Βούλγαρος Αντόν Καρατσανάκοφ λόγω του ότι ενσωματώθηκαν μεταγενέστερα με την υπόλοιπη αποστολή και ακολουθούν ειδικό πρόγραμμα προπόνησης.

Σημειώνεται επίσης ότι ο Χρήστος Ελευθεριάδης και ο Θύμιος Αργυρόπουλος λόγω ενοχλήσεων στην χθεσινή προπόνηση θα απουσιάζουν από την σύνθεση της ομάδας στον σημερινό αγώνα».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep