Το ατομικό ρεκόρ του Μωραΐτη

Ο επιθετικός της Παναχαϊκής Παναγιώτης Μωραΐτης χρειάστηκε μόνο 11 αγώνες τη φετινή σεζόν για να πετύχει ατομικό ρεκόρ σκοραρίσματος.

[googlead][/googlead]

Λίγο πριν από τα 21α γενέθλια του (1 Φεβρουαρίου) ο Παναγιώτης Μωραΐτης αποτελεί σημείο αναφοράς στην επίθεση της Παναχαϊκής.

Χρειάστηκε μάλιστα μόνο 11 αγώνες τη φετινή σεζόν για να πετύχει ατομικό ρεκόρ σκοραρίσματος και να καταδείξει την ανοδική πορεία των μετοχών του.

Με το γκολ που σημείωσε στη νίκη 2-0 επί της Βέροιας ο Μωραΐτης έφτασε τα 6 στο πρωτάθλημα της Football League βελτιώνοντας την περσινή του επίδοση. Την περίοδο 2016-17, ως παίκτης πάλι της Παναχαϊκής, είχε σκοράρει 5 φορές σε 23 συμμετοχές. Είχε 3 τέρματα σε 20 αγώνες στη Γ' Εθνική και 2 σε 3 εμφανίσεις στο κύπελλο.

Θυμίζουμε ότι οι εξαιρετικές εμφανίσεις του με την Παναχαϊκή άνοιξαν και την πόρτα της Εθνικής Ελπίδων με την οποία αγωνίστηκε στο φιλικό κόντρα στο Κατάρ (0-0) στις 20 Δεκεμβρίου 2017.

Τη φετινή σεζόν έχει σκοράρει στις νίκες με Καλλιθέα (0-3), Εργοτέλη (2-1), Παναγιάλειο (2-0), Απόλλωνα Λάρισας (2-1), Βέροια (2-0) και στην ήττα (2-1) από τον Αρη.

[googlead][/googlead]

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep