«Πάντα με σοβαρότητα»

Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος υποστήριξε ότι η Παναχαϊκή ήταν σοβαρή και νίκησε τη Βέροια.

[googlead][/googlead]

Μετά το 2-0 σε βάρος της Βέροιας, ο τεχνικός της Παναχαϊκής, Σωκράτης Οφρυδόπουλος, είπε: «Πρώτα απ’ όλα θέλω να πω στον Απόστολο και στους ποδοσφαιριστές του, ότι έχουν αξιοπρέπεια και προσπάθησαν παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν. Αξίζουν συγχαρητήρια, γιατί ήρθαν να παίξουν και να αγωνιστούν. Όσον αφορά εμάς, πρέπει πάντα να αντιμετωπίζουμε τον αντίπαλο με σοβαρότητα. Ήμασταν σοβαροί και πειθαρχημένοι και τελειώσαμε στο πρώτο μέρος το ματς.

Δεν απειληθήκαμε και είχαμε την ευκαιρία να δώσουμε ανάσες σε κάποια παιδιά, αφού ακολουθεί και ένα δύσκολο παιχνίδι. Φυσικά είχαμε την ευκαιρία να δώσουμε χρόνο και στον Βασιλείου για να μπει στο κλίμα και να βρει ρυθμό. Το ματς της Τετάρτης είναι πολύ σημαντικό. Από αύριο ξεκινάμε την προετοιμασία μας, καθώς πάμε σε μία δύσκολη έδρα κόντρα σε μία καλή ομάδα όπως είναι η Σπάρτη. Καλή συνέχεια στον Απόστολο και στη Βέροια. Πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μας για τη σοβαρότητά τους και φυσικά ευχαριστούμε τον κόσμο για την παρουσία του».

Για το ενδεχόμενο να γίνουν άλλες μεταγραφές:
«Δεν υπάρχει κάτι αυτή τη στιγμή».

Τους παίκτες εκπροσώπησε ο Ανδρέας Μαστραντωνάκης, που είπε: «Πολλά συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου. Δουλεύαμε για αυτό όλη την εβδομάδα, δείξαμε τι θέλουμε μέσα στο γήπεδο και νομίζω ήμασταν κυρίαρχοι από το πρώτο λεπτό. Ανταποκριθήκαμε στις συνθήκες του αγώνα και πήραμε τους τρεις βαθμούς που είναι πολύτιμοι. Συγχαρητήρια και στην αντίπαλη ομάδα για την προσπάθεια που κάνει».

Πηγή: sportfmpatras

[googlead][/googlead]

Last modified onΚυριακή, 28 Ιανουάριος 2018 18:42

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep