Ο Φωτάκης... κυνηγάει "Κατσούρ"!

Ο Γιώργος Φωτάκης στην αναμνηστική φωτογραφία διαιτητών και αρχηγών πριν από το ματς Παναχαϊκή - Αναγέννηση Καρδίτσας Ο Γιώργος Φωτάκης στην αναμνηστική φωτογραφία διαιτητών και αρχηγών πριν από το ματς Παναχαϊκή - Αναγέννηση Καρδίτσας

Ο Γιώργος Φωτάκης έχει τις περισσότερες συμμετοχές στο κύπελλο από τους εν ενεργεία παίκτες και... κυνηγάει τον Κώστα Κατσουράνη.

Από τη στιγμή που κρέμασε τα παπούτσια του ο Νίκος Λαζαρίδης (αναλαμβάνοντας το πόστο του τιμ μάνατζερ στον Ατρόμητο) ο Γιώργος Φωτάκης έγινε αυτόματα ο εν ενεργεία ρέκορντμαν συμμετοχών στο θεσμό του κυπέλλου.

Ο αρχηγός της Παναχαϊκής στρογγύλεψε μάλιστα σε 60 τις παρουσίες του στο αγώνα με την Αναγέννηση Καρδίτσας και χρειάζεται παρεμπιπτόντως άλλη μία για να ισοφαρίσει την επίδοση του "Λάζα".

Πιο ψηλά, βέβαια, στη λίστα βρίσκονται άλλοι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές. Ανάμεσα τους μάλιστα είναι και ο τωρινός τεχνικός διευθυντής της Παναχαϊκής, ο Κώστας Κατσουράνης που σταμάτησε στις 75 συμμετοχές στο κύπελλο.

Οπότε ο 36χρονος Φωτάκης χρειάζεται άλλα 15 παιχνίδια για να "πιάσει" τον Κατσούρ. Αρα, δεν του αρκεί η σεζόν 2017-18 για να τον προλάβει, αφού ακόμη κι αν η Παναχαϊκή φτάσει στον φετινό τελικό του κυπέλλου τα παιχνίδια είναι συνολικά 10.

[googlead][/googlead]

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep