«Μέσα στο κόλπο»

Την έναρξη του πρωταθλήματος περιμένει ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος.

Τις ελπίδες πρόκρισης στους «16» θα διεκδικήσει η Παναχαϊκή μετά τη νίκη της απέναντι στην Αναγέννηση Καρδίτσας. Αυτό υπογράμμισε ο προπονητής, Σωκράτης Οφρυδόπουλος στη συνέντευξη Τύπου και τόνισε ότι περιμένει την έναρξη του πρωταθλήματος. Αναλυτικά:

«Είναι τιμή μου που ο κ. Βαζάκας λέει καλά λόγια για μένα. Είναι τιμητικό και τον ευχαριστώ, γιατί είναι ένας άνθρωπος με μεγάλη καριέρα στο χώρο. Όσον αφορά το παιχνίδι και χωρίς ίχνος κολακείας, προετοιμαστήκαμε για ένα παιχνίδι κόντρα σε μία πολύ καλή ομάδα. Εμείς έχουμε ένα ρόστερ με πολλά νέα παιδιά, λίγους έμπειρους παίκτες και αρκετούς από την περσινή χρονιά.

Είχαμε να παίξουμε κόντρα σε μία ομάδα που αμύνεται καλά, και αυτό είναι πλεονέκτημα στο σύγχρονο ποδόσφαιρο. Αν μια ομάδα αμύνεται σωστά, μπορεί να σε εκθέσει και να σου βάλει γκολ, αν δεν προσέξεις. Ήμασταν συγκροτημένοι και είχαμε υπολογίσει ότι μετά το 55′-60′ η πλάστιγγα θα έγερνε προς τα εμάς. Προσπαθήσαμε να πάρουμε το παιχνίδι από τα άκρα. Έχουμε παίκτες που έχουν καλές προσωπικές ενέργειες και ποιότητα. Το παιχνίδι γενικά ήταν ισορροπημένο. Πατούσαμε καλά στο δεύτερο μέρος, με καλή κυκλοφορία και αυτοπεποίθηση, ουσιαστικά δεν κινδυνεύσαμε και ήρθε το αποτέλεσμα που θέλαμε.

Έχουμε ακόμα δύο αντιπάλους από την Σούπερ Λιγκ και είμαστε μέσα στο κόλπο. Πολλά συγχαρητήρια στον κ. Βαζάκα που έχει φτιάξει μία καλή ομάδα. Δεν πρέπει να μείνουμε στάσιμοι. Οι παίκτες είναι οι πρωταγωνιστές και δίνω συγχαρητήρια στα παιδιά μου. Περιμένουμε επιτέλους την έναρξη του πρωταθλήματος για να ξέρουμε πού βαδίζουμε. Με τη νίκη που πετύχαμε σήμερα, θέλουμε να περάσουμε στην επόμενη φάση».

[googlead][/googlead]

Last modified onΤετάρτη, 20 Σεπτέμβριος 2017 22:34

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep