Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

«Οι παίκτες έδειξαν ωριμότητα»

Ο Γιάννης Παπακώστας τόνισε πως οι ποδοσφαιριστές του έδειξαν ωριμότητα στα δέκα ματς και έτσι έφτασαν στον στόχο τους. Ο Γιάννης Παπακώστας τόνισε πως οι ποδοσφαιριστές του έδειξαν ωριμότητα στα δέκα ματς και έτσι έφτασαν στον στόχο τους.

 

Ο Γιαννης Παπακώστας  τόνισε πως η ωριμότητα των ποδοσφαιριστών του και η προσπάθεια που έκαναν σε αυτές τις δέκα αγωνιστικές έφερε την ομάδα στα πλέι οφς.

Τη νίκη με τον Βύζαντα για να μπουν με τον καλύτερο τρόπο στο μίνι πρωτάθλημα που δίνει άνοδο ζήτησε ο προπονητής της Παναχαϊκής Γιάννης Παπακώστας.  

«Σήμερα είναι μια πολύ σημαντική επιτυχία για την ομάδα μας η είσοδος στα πλει-οφς και μάλιστα μια αγωνιστική πριν από το τέλος της κανονικής περιόδου. Αυτό που έχουν πετύχει τα παιδιά είναι άθλος, μέσα σε δέκα αγωνιστικές έχουν κάνει τεράστια προσπάθεια, είναι χαρακτήρες χαμηλών τόνων και εργάτες μέσα στο γήπεδο αλλιώς δεν θα είχαν πετύχει αυτό τον άθλο.

Σε ότι αφορά το σημερινό παιχνίδι, για 35 λεπτά ήμασταν πολύ καλοί, με συνδυασμούς και αποφασιστικότητα αλλά σίγουρα είχαμε κάποια νεκρά διαστήματα και πρέπει να δουλέψουμε πολύ σοβαρά σε αυτό.

Βέβαια ήταν πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα με καλούς παίκτες που έχει πραγματοποιήσει εξαιρετική πορεία. Παρότι βρεθήκαμε πίσω στο σκορ, κατάφεραν με αντιδράσουμε, να ισοφαρίσουμε και να κυνηγήσουμε το γκολ της νίκης.

Οι ποδοσφαιριστές μου έδειξαν την ωριμότητα και τους για να πάρουν το αποτέλεσμα που ήθελαν και αυτό είναι σημαντικό. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους φιλάθλους μας που εμψύχωσαν τους παίκτες μετά το γκολ που δεχτήκαμε. Πλέον κοιτάζουμε το παιχνίδι με τον Βύζαντα Μεγάρων όπου θα το δούμε με σοβαρότητα για να πάρουμε τους 3 βαθμούς και μετά θα ασχοληθούμε με τον μίνι-πρωτάθλημα όπου θα κυνηγήσουμε τον δεύτερο μας στόχο».

Εκ μέρους των ποδοσφαιριστών μίλησε ο Γιάννης  Ιωάννου «Από την πλευρά των παικτών, μίλησε ο Γιάννης Ιωάννου ο οποίος δήλωσε: «Είναι μεγάλη μέρα για εμάς, παρότι πολλοί δεν μας πίστεψαν, εμείς από την αρχή δουλέψαμε σκληρά, παλεύουμε από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό, κυνηγάμε κάθε παιχνίδι και δεν παρατάμε τίποτα.

Σήμερα πήραμε το Χ, παλέψαμε για τη νίκη αλλά δεν τα καταφέραμε. Πλέον ο στόχος μας είναι η άνοδος στην Σούπερ Λιγκ και νομίζω ότι εξαρτάται μόνο από εμάς, αν όλοι μας δώσουμε το 100%, δεν θα έχουμε πρόβλημα να πετύχουμε την άνοδο».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep