Στηρίζεται στα… παιδιά της

Στους νεαρούς παίκτες της μπορεί να στηριχθεί η Παναχαϊκή ενόψει Γ’ Εθνικής

Εάν οριστικοποιηθεί ο υποβιβασμός της Παναχαϊκής στη Γ’ Εθνική, η ομάδα έχει μια βάση για να ξεκινήσει τον σχεδιασμό της. Η ομάδα Νέων των Πατρινών έδειξε πολύ καλά δείγματα στο σχετικό πρωτάθλημα της Football League και υπάρχουν παίκτες που μπορούν να στελεχώσουν το ρόστερ της πρώτης ομάδας για τη Γ’ Εθνική.

Η δουλειά που γίνεται στα τμήματα υποδομής των «κοκκινόμαυρων» είναι καλή και αυτό αποδείχτηκε από τους παίκτες που έπαιξαν φέτος, κάτω από δύσκολες συνθήκες στη Football League. Οι Ρουμπάτος, Μητρόπουλος, Τρίγκας, Σαμπατάκος και Βορύλλας ρίχτηκαν στα… βαθιά και κατάφεραν να κολυμπήσουν, με τον υποβιβασμό της ομάδας να μην βαραίνει τους ίδιους. Εκτός από αυτά τα παιδιά, υπάρχουν και τα νεαρά ταλέντα από την ομάδα Κ19, που μπορούν να προωθηθούν. Ηδη κάποιοι έκαναν προπονήσεις με την πρώτη ομάδα μέσα στη σεζόν, έχοντας κερδίσει τις εντυπώσεις.

Το μέλλον της Παναχαϊκής αναμένεται να ξεκαθαρίσει προς το τέλος του Ιουνίου, όπου θα έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο σχετικά με τον υποβιβασμό της, ενώ στη συνέχεια θα γίνουν και οι εκλογές του Ερασιτέχνη, από τις οποίες θα προκύψει η νέα διοίκηση. Πάντως, με την εξέλιξη της γνωμοδότησης της ΕΠΟ, στην οποία αναφέρεται πως η νέα ΠΑΕ δεν θα κουβαλά τα χρέη του παρελθόντος, διευκολύνεται το… ενδιαφέρον των επενδυτών για την πατρινή ομάδα.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep