Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Σταματάμε αμέσως το πρωτάθλημα»

Αυτό ξεκαθάρισε ο Αλέξης Κούγιας ότι θα γίνει αν αλλάξει η απόφαση και δεν ανέβουν τρεις ομάδες στη Σούπερ Λίγκα.

Κάθετα αντίθετος στην εμμονή της Σούπερ Λίγκας να μην ανέβουν τρεις ομάδες από τη Football League και να υποβιβαστούν δύο είναι ο Αλέξης Κούγιας. Ο ισχυρός άνδρας της Παναχαϊκής κατέστησε σαφές ότι σε περίπτωση που γίνει αυτό «θα σταματήσουμε αυτομάτως το πρωτάθλημά μας».
Με τοποθέτησή του στην εφημερίδα Πελοπόννησος ανέφερε: «Είναι δέσμευση της ΕΠΟ και της Σούπερ Λίγκας, γι' αυτό άλλωστε εισπράχθηκαν 26 εκατομμύρια ευρώ παραπάνω, να ανέβουν στην τρέχουσα σεζόν 3 ομάδες από τη Β' Εθνική, όπως ήταν και πέρσι δέσμευση να ανέβουν 4. Θυμίζω ότι κατόπιν της παρέμβασης του πρώην υφυπουργού Αθλητισμού, Γιάννη Ιωαννίδη, έγιναν οι αλλαγές στις εθνικές κατηγορίες και ακολούθως η ΕΠΟ κατήργησε το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής. Εχει προβλεφθεί από την προηγούμενη περίοδο όλο το νομικό πλαίσιο και το πόσες ακριβώς ομάδες θα ανέβουν και το πόσες θα πέσουν.
Εάν τολμήσει η ΕΠΟ και υιοθετήσει την προσπάθεια της Σούπερ Λίγκας που θέλει να ευνοήσει ομάδες που κινδυνεύουν, όπως ο Λεβαδειακός, η Βέροια και ο Αρης Θεσσαλονίκης, θα πρόκειται για ευθεία παράβαση κανονισμών και όσων έχουν εξαγγελθεί. Σε αυτήν την περίπτωση, οποιαδήποτε ΠΑΕ της Β΄ Εθνικής θα έχει έννομο συμφέρον να προσφύγει κατά αυτής της απόφασης. Επίσης, έχουμε δεσμευθεί σαν Λίγκα Β' Εθνικής ότι την επόμενη κιόλας ημέρα τυχόν τέτοιας απόφασης, την οποία κάποιοι μαγειρεύουν, θα σταματήσουμε αυτομάτως το πρωτάθλημά μας. Εάν, παρόλα αυτά, για οποιοδήποτε λόγο ο Καλογιάννης εισηγηθεί κάτι διαφορετικό από τα συμφωνηθέντα, θα γίνει πρόταση μομφής.
Δεν πιστεύω όμως, παρότι όλα γίνονται πλέον σε αυτήν την χώρα, ότι ειδικά ο πρόεδρος της ΕΠΟ, κ. Σαρρής, που είχε δεσμευθεί για άνοδο και υποβιβασμό 3 ομάδων, θα αλλάξει αυτήν την τοποθέτησή του. Αυτήν την προκήρυξη την έχουμε υπογράψει όλοι και βάσει αυτής προχώρησε και το τηλεοπτικό συμβόλαιο με τον ΟΤΕ TV».

Last modified onΠαρασκευή, 22 Νοέμβριος 2013 15:54

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep