Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Χάσαμε έναν δικό μας άνθρωπο»

Η Παναχαϊκή εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον θάνατο του προέδρου του Απόλλωνα Πατρών, Ανδρέα Μολφέτα.

Η πατρινή ΠΑΕ τονίζει μέσω της ανακοίνωσης ότι θα καταθέσει στεφάνι, ενώ οι παίκτες της θα φορέσουν μαύρα περιβραχιόνια και θα κρατηθεί ενός λεπτού σιγή στο εντός έδρας ματς της 10ης αγωνιστικής με την Επισκοπή.

Η ανακοίνωση:

«Ο πρόεδρος, το Δ.Σ. της ΠΑΕ Παναχαϊκή, οι ποδοσφαιριστές, οι προπονητές αλλά και εκ μέρους των οπαδών μας συλλυπούμεθα τόσο την οικογένεια του Ανδρέα Μολφέτα όσο και την οικογένεια του Απόλλωνα Πατρών για τον απροσδόκητο θάνατο του. Ο Ανδρέας Μολφέτας υπήρξε ένας αγωνιστής της ζωής και του αθλητισμού.

Η θαυμάσια οικογένεια την οποία δημιούργησε αποτελεί την εξαιρετική προσωπικότητα του. Ο θάνατος του αφήνει πολύ μεγάλο κενό σε όλη την πατρινή οικογένεια του αθλητισμού.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναχαϊκή Αλέξιος Κούγιας εκτιμούσε απεριόριστα τον Ανδρέα Μολφέτα και συζητούσε μαζί του σε όλες τις δύσκολες στιγμές τόσο του Απόλλωνα Πατρών όσο και της Παναχαϊκής για να βρούνε μαζί λύσεις στα τεράστια προβλήματα που συνάντησαν όλα αυτά τα χρόνια οι δύο κορυφαίες αθλητικές οικογένειες της Πάτρας και της Αχαΐας.

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή ως ελάχιστη ένδειξη πένθους και συμπαραστάσεως στην οικογένεια του, θα καταθέσει στεφάνι στον τάφο του και στο επόμενο παιχνίδι στην έδρα μας οι παίκτες μας θα φορέσουν μαύρα περιβραχιόνια και θα κρατηθεί ενός λεπτού σιγή.

Ένα είναι βέβαιο, ότι από σήμερα η αθλητική οικογένεια της Πάτρας είναι φτωχότερη. Η Παναχαϊκή και ο Απόλλων Πατρών ήταν, είναι και θα είναι αδερφικά σωματεία και νιώθουμε σαν να χάσαμε έναν δικό μας άνθρωπο. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του».

Last modified onΠαρασκευή, 22 Νοέμβριος 2013 11:30

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep