Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Πλήρωσε για Παμπελοποννησιακό

Επιταγή ύψους 26.000 ευρώ έδωσε η Παναχαϊκή στον Δήμο για να προχωρήσει το θέμα της χρήσης του Παμπελοποννησιακού για τη νέα σεζόν. Επιταγή ύψους 26.000 ευρώ έδωσε η Παναχαϊκή στον Δήμο για να προχωρήσει το θέμα της χρήσης του Παμπελοποννησιακού για τη νέα σεζόν.

Η Παναχαϊκή ανακοίνωσε πως παρέδωσε επιταγή 26.000 ευρώ στον Δήμο Πατρέων ώστε να γίνει εισήγηση στο δημοτικό συμβούλιο για την παραχώρηση του ως έδρα της ομάδας για τη νέα σεζόν. Παράλληλα ήρθε πρόστιμο από την ΕΠΟ ύψους 3.000 ευρώ.

Το θέμα της έδρας κλείνει πρώτα η Παναχαϊκή και για να προχωρήσουν οι διαδικασίες δόθηκε στον Δήμο Πατρέων η επιταγή που θα «ξεκλειδώσει» τις διαδικασίες και αφορά χρηματικά ποσά που ήταν σε εκκρεμότητα ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει. «Η ΠΑΕ Παναχαϊκή ανακοινώνει ότι σήμερα στις 12 το μεσημέρι ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Λεωνίδας Παπαθωμάς παρέδωσε στον αντιδήμαρχο οικονομικών του Δήμου Πατρέων, Παναγιώτη Βαφέα, τραπεζική επιταγή υπέρ του Δήμου Πατρέων και έτσι ο τελευταίος εισέπραξε το ποσό των 26.000 ευρώ το οποίο είχε θέσει ως προϋπόθεση για να εισηγηθεί ο Δήμαρχος Πατρέων στο Δημοτικό Συμβούλιο της επομένης Τετάρτης την παραχώρηση του Παμπελοποννησιακού Σταδίου στην ΠΑΕ Παναχαϊκή ώστε αυτή να εξασφαλίσει αφενός μεν την αδειοδότηση της και αφετέρου δε να δίνει εκεί τους φιλικούς και επίσημους αγώνες της. Αμέσως μετά από αυτήν την εξέλιξη τόσο ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου κ. Μπουρδούλης όσο ο κ. Μασσαράς δεσμεύτηκαν στον κ. Λεωνίδα Παπαθωμά ότι το σημαντικό αυτό θέμα θα λυθεί αμέσως. Ενήμεροι για το συγκεκριμένο θέμα είναι όλοι οι επικεφαλείς των Δημοτικών Παρατάξεων κύριοι Κατσικόπουλος, Πελετίδης, Πατούχας, Χριστόπουλος, Αϊβαλής, Τζουραμάνης αλλά και το σύνολο των αντιδημάρχων και Δημοτικών Συμβούλων και είναι βέβαιο ότι μετά και από αυτήν την κάλυψη της προϋποθέσεως θα υπάρξει ομώνυμη απόφαση. Η ΠΑΕ Παναχαϊκή εκ των προτέρων τους ευχαριστεί όλους».

Παράλληλα η ΕΠΟ ανακοίνωσε πρόστιμο 3.000 ευρώ για τις παραβάσεις της ΠΑΕ.

«Με την υπ’ αριθμ. 233/27.06.2013 απόφασή της απαλλάσσει την εγκαλουμένη ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ Γ.Ε. 2005 για τις πειθαρχικές παραβάσεις των διατάξεων των άρθρων 15 παρ. 1 και 23 του Π.Κ. της ΕΠΟ (υβριστική και περιφρονητική συμπεριφορά των φιλάθλων της). Κηρύσσει την ως άνω εγκαλούμενη πειθαρχικά ελεγκτέα για τις πειθαρχικές παραβάσεις των άρθρων 23 παρ. 1 και 26 παρ. 1 και 4 του Π.Κ. της ΕΠΟ. Επιβάλλει σε αυτή χρηματική ποινή τριών χιλιάδων ευρώ (3000 €)».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep