Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Παναχαϊκή: «Πληρώνουμε αύριο»

Η Παναχαϊκή απάντησε στον Δήμο Πατρέων ότι θα πληρώσει άμεσα την οφειλή για το Παμπελοποννησιακό.

Οι Αχαιοί μετά την ανακοίνωση της δημοτικής αρχής εξέδωσαν ανακοίνωση και έκαναν γνωστό ότι την Πέμπτη (27/06) θα πληρώσουν το ποσό των 26.000 ευρώ που αντιστοιχεί σε οφειλή από προηγούμενη χρήση του Παμπελοποννησιακού Σταδίου, προκειμένου ο Δήμος να τους το παραχωρήσει. Συγκεκριμένα ανέφεραν:

«Η ΠΑΕ Παναχαϊκή πληροφορήθηκε την ιδιαίτερα ευπρεπή και ειλικρινή ανακοίνωση του Δήμου Πατρέων η οποία αφορά τις προϋποθέσεις για την παραχώρηση της χρήσεως του Παμπελοπονησιακού Σταδίου στην ΠΑΕ Παναχαϊκή και θέλει να ευχαριστήσει τον Δήμαρχο, τους Αντιδημάρχους, τους επικεφαλής όλων των παρατάξεων αλλά και όλους τους Δημοτικούς συμβούλους για αυτήν την εξαιρετική πολιτική συμπεριφορά τους.

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή δεσμεύεται ότι αύριο το πρωί ο Διευθύνων σύμβουλος κ. Λεωνίδας Παπαθωμάς θα παραδώσει, παρά την ακραία οικονομική κρίση η οποία μαστίζει και το Ελληνικό ποδόσφαιρο, τραπεζική επιταγή ύψους 26000,00€ όπως απαιτεί η νομοθεσία ,στον Δήμαρχο Πατρέων κ. Δημαρά ώστε να εξοφληθεί και η τελευταία υποχρέωση και να της επιτραπεί η χρήση του Παμπελοποννησιακού Σταδίου, γεγονός το οποίο αποτελεί την τελευταία προϋπόθεση για την αδειοδότηση από την Ε.Π.Ο.

Το Διοικητικό συμβούλιο και η ιδιοκτησία της ΠΑΕ Παναχαϊκή ευχόμαστε μετά από αυτή την εξέλιξη τον Μάιο του 2014 όλοι μαζί (Δήμος Πατρέων, οπαδοί, ποδοσφαιριστές, προπονητές αλλά και ολόκληρη η Ελλάδα) να πανηγυρίσουμε την άνοδο της ομάδας μας στην Super League εκεί που πρέπει να μείνει για πάντα η Παναχαϊκή.

Από αύριο ανοίγει η πιο χρυσή περίοδος στην ιστορία της Παναχαϊκής μας αφού οι ποδοσφαιριστές, οι προπονητές και οι οπαδοί μας (άνδρες, γυναίκες, παιδιά) θα απολαμβάνουν σε ένα ΑΣΦΑΛΕΣ, ΚΑΘΑΡΟ, ΥΠΕΡΣΥΓΧΡΟΝΟ ΣΤΑΔΙΟ την νέα μας ποδοσφαιρική ομάδα η οποία θέλει να γράψει νέες σελίδες Δόξας.

Υποσχόμαστε ότι θα τιμήσουμε αυτήν την σχέση με τον Δήμο Πατρέων και θα προσπαθήσουμε με τους συνεργάτες μας (γεωπόνους, συντηρητές) να παρουσιάσουμε ένα υπέροχο αγωνιστικό χώρο με υπερσύγχρονους χώρους υγιεινής και να διαφημιστούμε έτσι όλοι σε όλη την Ελλάδα.

Last modified onΤετάρτη, 26 Ιούνιος 2013 18:45

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep