Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Βρέθηκε πρόεδρος

Ο Αλέξης Κούγιας μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να μεταβιβάσει και τις μετοχές της Παναχαϊκής στο νέο πρόεδρο, ώστε να μην υπάρχει κανένα πρόβλημα με την τιμωρία του για την ομάδα της Πάτρας. Ο Αλέξης Κούγιας μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να μεταβιβάσει και τις μετοχές της Παναχαϊκής στο νέο πρόεδρο, ώστε να μην υπάρχει κανένα πρόβλημα με την τιμωρία του για την ομάδα της Πάτρας.

Στην Παναχαϊκή όλα είναι έτοιμα για την ανακοίνωση του νέου σχήματος της διοίκησης, με τον νέο πρόεδρο να παίρνει και τις μετοχές από τον Αλέξη Κούγια.

Ο αποκλεισμός του Αλέξη Κούγια από οποιαδήποτε ενασχόληση με το ποδόσφαιρο για ένα χρόνο φέρνει νέα πρόσωπα στην διοίκηση της Παναχαϊκής. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν από το περιβάλλον του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ, η αλλαγή σκυτάλης θα γίνει μέσα σε αυτή την εβδομάδα.

Μάλιστα, ο άνθρωπος που θα πάρει τη θέση του προέδρου στο νέο διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ αναμένεται να πάρει στα χέρια του και το πακέτο των μετοχών ώστε να μην υπάρχει κανένα νομικό κόλλημα για την ομάδα και συρθεί σε περιπέτειες λόγω της τιμωρίας του Αλέξη Κούγια.

Το θέμα της αλλαγής προσώπου μοιάζει τυπικό, αφού ο Αλέξης Κούγιας θα κινεί τα νήματα στην ομάδα της Παναχαϊκής και όπως έχει τονίσει και ο ίδιος σε δημόσια τοποθέτηση του, το περισσότερο διάστημα που βρίσκεται στο ποδόσφαιρο είναι υπό… τιμωρία.

Last modified onΣάββατο, 01 Σεπτέμβριος 2012 16:44

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep