Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Κούγιας: «Δεν πάει πουθενά ο Ντίνας»

Ο πρόεδρος της Παναχαϊκής, Αλέξης Κούγιας υποστήριξε ότι ο Θανάσης Ντίνας δεν φεύγει ούτε… ένα μέτρο από τους Αχαιούς.

Για το θέμα της μεταγραφής του Θανάση Ντίνα μίλησε ο Κούγιας και παρότι τόνισε ότι ο επιθετικός των «κοκκινόμαυρων» θα αναχωρήσει για να δοκιμαστεί στην Αταλάντα, υπογράμμισε ότι μοναδική περίπτωση μετακίνησής του είναι το προσεχές καλοκαίρι…Τοποθετήθηκε ακόμα στην πρόταση της ΑΕΚ και αναφέρθηκε σε λεπτομέρειες που αφορούν στο συμβόλαιό του.

Αναλυτικά ο Κούγιας δήλωσε:

«Ο Ντίνας φέτος δεν πρόκειται να φύγει ούτε...ένα μέτρο από την Παναχαϊκή και δεν υπήρξε καμία απολύτως σοβαρή πρόταση απο κανέναν. Μια μόνο ασόβαρη έγινε, από την ΑΕΚ, που χωρίς χρήματα ζητούσε να πάρει τον παίκτη δανεικό, αφού αυτός θα ανήκε σε μας πάντα, πρόταση που κατατέθηκε από τον Τσάρτα και γι’ αυτό εγώ του έκλεισα το τηλέφωνο, παρόντος μάλιστα και του κ. Μίχου.

Άλλη σοβαρή πρόταση δεν υπήρξε, το ξεκαθαρίζω. Με προσπάθειες δικές μου έγινε η επαφή με την Αταλάντα, στην οποία θα πάει τις επόμενες ημέρες για να δοκιμαστεί. Με έναν και μόνο σκοπό όμως που τον ξεκαθαρίζω επίσης. Να μεταγραφεί στην Αταλάντα αν γίνει κάτι τέτοιο όχι από τώρα, αλλά από το ερχόμενο καλοκαίρι και ο ίδιος να παραμείνει και τη νέα σαιζόν στην Παναχαϊκή, όπως κάτι ανάλογο έγινε με τον Σταφυλίδη, τελεία και παύλα.

Διαβάζω ότι ο Ντίνας είναι ελεύθερος το ερχόμενο καλοκαίρι, που δεν ισχύει. Πράγματι θα είναι ελεύθερος, μόνο όμως στην περίπτωση που η Παναχαϊκή δεν ανέβει στην Σούπερ Λιγκ. Αποκλείω αυτό που λένε κάποιοι στην Πάτρα ότι δηλ. ο Ντίνας δεν βοήθησε την ομάδα στα μπαράζ ανόδου, λόγω αυτού του όρου που υπάρχει στο συμβολαιό του. Είναι φοβερό παιδί και εγώ, τον έχω σαν παιδί μου, όπως έχω όλα τα μικρά παιδιά της Παναχαϊκής και φροντίζω για το μέλλον του, όπως και με παιδιά μου.

Ο Ντίνας ξεκίνησε στην Παναχαϊκή με έναν μικρό μισθό, προερχόμενος από δυο χρόνια που ήταν απλήρωτος στη Ζάκυνθο και τώρα έχει ένα από τα πιο ακριβά συμβόλαια. Μετά την άνοδο της Παναχαίκής στη Σούπερ Λίγκ του χρόνου και αν δεν υπάρξει σοβαρή μεταγραφική πρόταση, το συμβόλαιό του θα αναπροσαρμοστεί σε πολύ πιο υψηλά επίπεδα. Όποιος δουλεύει στην Παναχαϊκή θα αμοίβεται».

Last modified onΠαρασκευή, 31 Αύγουστος 2012 13:53

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep