Τρία γκολ στο β' και αποκλεισμός

Ο ΠΑΣ προηγήθηκε στο ΟΑΚΑ, αλλά στο β' ημίχρονο δέχτηκε τρία γκολ από τον Παναθηναϊκό και αποκλείστηκε από τους «8» του Κυπέλλου.

Παρά τη μεγάλη προσπάθεια, ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν κατάφερε να αποκλείσει τον Παναθηναϊκό και να περάσει στους 16 του Κυπέλλου. Μετά το υπέρ του 1-0 στο πρώτο ματς, και παρά το 0-1 στο ΟΑΚΑ με την κεφαλιά του Παντελάκη στο 24', από εκτέλεση κόρνερ του Αποστολόπουλου, η ομάδα της Ηπείρου ηττήθηκε με 3-1 και έμεινε εκτός.

Και τα τρία γκολ των «πρασίνων» σημειώθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο. Στο πρώτο μέρος, βέβαια, ο Ινσούα είχε σημειώσει καθαρό τέρμα στο 33', που ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Ήταν λανθασμένη η απόφαση από τον επόπτη Καλύβα, φάση που ξεσήκωσε τόσο τον Αργεντινό, όσο και τους οπαδούς. Το κακό για τους φιλοξενούμενους ήταν πως υποχρεώθηκαν να κάνουν δύο αναγκαστικές αλλαγές στο πρώτο ημίχρονο.

Το τριφύλλι μπήκε δυναμικά στο δεύτερο ημίχρονο και κατόρθωσε να ισοφαρίσει στο 56' με κεφαλιά του Δώνη. Στο 58' ο Σένκεφελντ έκανε το 2-1 με κοντινό σουτ, ενώ στο 72' ο Μακέντα με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έγραψε το 3-1 (ο Μπουκουβάλας είχε ανατρέψει τον Γιόχανσον). Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε το ματς με παίκτη λιγότερο αφού αποβλήθηκε ο Κουρμπέλης στο 77' με δεύτερη κίτρινη. Στα λεπτά που ακολούθησαν, ωστόσο, δεν άλλαξε κάτι και ο ΠΑΟ με το 3-1 εξασφάλισε την πρόκριση.

ΤΟ LIVE ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Παναθηναϊκός (Γιώργος Δώνης): Διούδης, Γιόχανσον, Ινσούα, Σένκεφελντ, Πούγγουρας, Δώνης, Κουρμπέλης, Χατζηγιοβάνης (80' Χατζηθεοδωρίδης), Μπουζούκης (46' Περέα), Ζαχίντ, Μακέντα (83' Κολοβέτσιος).

ΠΑΣ Γιάννινα (Αργύρης Γιαννίκης): Γιαννίκογλου, Σκόνδρας, Παντελάκης, Μπουκουβάλας, Αποστολόπουλος, Σιόντης (23' Λιάσος), Κάστρο (43' λ. τρ. Νικολιάς), Καρτάλης, Ξύδας (75' Λέο), Κρίζμαν, Παμλίδης.

Διαιτητής: Ιωάννης Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)
Βοηθοί: Κωνσταντίνος Νικολαΐδης (Μακεδονίας), Βασίλειος Καλύβας (Φθιώτιδας)

Last modified onΤετάρτη, 15 Ιανουάριος 2020 19:29

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep