Τα... χαλάει στο τέλος

Η "κατάρα" του τελευταίου 15λεπτου των αγώνων έχει... κοστίσει στον Εργοτέλη πολύτιμους πόντους.
[googlead][/googlead]
Η πολύ καλή εικόνα στο μεγαλύτερο μέρος των μέχρι στιμγής αγώνων του Εργοτέλη, δεν έχουν φέρει την ανάλογη συγκομιδή. Οι Κρητικοί πληρώνουν σε μεγάλο βαθμό την "κατάρα" του τελευταίου 15λεπτου των αγώνων, όπου έχουν δεχθεί γκολ στα τρία από τα τέσσερα παιχνίδια τους.
 
Συγκεκριμένα την 2η αγωνιστική, όντας μπροστά στο σκορ με 1-0 κόντρα στον ΑΟΧ Κισσαμικό δέχονται την ισοφάριση στο 80' από τον Σάλιακα. Στο επόμενο παιχνίδι κόντρα στην Παναχαϊκή στην Πάτρα, η ομάδα του Τάκη Γκώνια ήταν στο ισόπαλο 1-1 αλλά το γκολ του Μωραϊτη στο 78' έδωσε τη νίκη στους "Αχαιούς". Κάτι ανάλογο συνέβη και κόντρα στον Άρη, καθώς με το ματς στο 2-2, το γκολ του Πλατέλλα στο 88' έκανε την διαφορά υπερ της ομάδας του Δημήτρη Σπανού. Και όπως λένε σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση, οπότε οι Κρητικοί καλούνται να διορθωθούν στον συγκεκριμένο τομέα αρχήες γενομένης από την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Δόξα Δράμας (26/11,15:00).
 
Στον αγωνιστικό τομέα, η προετοιμασία συνεχίστηκε με μια πρωινή προπόνηση της Πέμπτη (23/11). Ο Κυριακίδης πιθανότατα θα είναι στην αποστολή του αγώνα της Δράμας, ενώ δεδομένες είναι οι απουσίες του Λαμπάκη και του Ροβίθη. Η προπόνηση της Παρασκευής θα διεξαχθεί στο Παγκρήτιο στις 19:00.
[googlead][/googlead]
Last modified onΠέμπτη, 23 Νοέμβριος 2017 21:05

1 comment

  • Pano gerasimatos
    Pano gerasimatos Πέμπτη, 23 Νοέμβριος 2017 20:36 Comment Link

    Εσείς είστε από άλλο πλανήτη! Βγάζετε ένα άρθρο χωρίς να έχετε δει τα γκολ ....το 2ο γκολ του Άρη είναι επιθετικό φάουλ (σχολιασμένο από διαιτητή σε αθλητική εκπομπή στην τηλεόραση) και το 3ο είναι οφσάιντ. Στην Παναχαϊκή το 2ο είναι οφσάιντ και το πρώτο ο παίκτης που σκοράρει παίρνει τη μπάλα με το χέρι....αυτά προς απόδοσης δικαιοσύνης αλλά μάλλον δεν σας ενδιαφέρει.....

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep