"Αδικήσαμε τους εαυτούς μας"

Τι δήλωσε ο γενικός αρχηγός του Εργοτέλη Σταύρος Λαμπράκη για το ματς με τον Αρη και η διαπίστωσή του για τους Θεσσαλονικείς.

[googlead][/googlead]

Κερδίζει τα εύσημα από τους αντιπάλους, αλλά χάνει τους βαθμούς μέχρι τώρα ο Εργοτέλης. Ειδικότερα για το ματς με τον Άρη ο γενικός αρχηγός των Κρητικών Σταύρος Λαμπράκης τόνισε στην "Arena Press" ότι "αδικήσαμε τους εαυτούς μας".

"Έγινε ένα ωραίο και ενδιαφέρον ματς. Είχαμε την κυριαρχία στο πρώτο ημίχρονο και αντίστοιχα ο Άρης στο δεύτερο. Θεωρώ, πως με βάση την εικόνα που είχαμε στα πρώτα 45 λεπτά στην πορεία αδικήσαμε τους εαυτούς μας» σχολίασε ο Λαμπράκης για το 2-0 που έγινε 2-3...

Από κει και πέρα ανέφερε ότι ο Αρης δεν έχει να φοβηθεί τίποτα. "Είναι ακόμα πολύ νωρίς, ωστόσο, ο Άρης αλλά και ο ΟΦΗ θα έχουν τον πρώτο λόγο για την άνοδο. Ειδικά αν ο Άρης έχει την εικόνα που είχε στο δεύτερο ημίχρονο με εμάς, δεν έχει τίποτα να φοβάται.

Δείχνει ότι έχει προσαρμοστεί στα δεδομένα της κατηγορίας. Έχει παίκτες με ποιότητα, που με μία ενέργεια μπορούν να πετύχουν ένα γκολ και να δώσουν σπουδαίες λύσεις. Γενικότερα σαν ομάδα δείχνει μία σταθερότητα. Αν την διατηρήσει αυτή και θα της δώσει την άνοδο".

[googlead][/googlead]

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep