«Χάσαμε με γκολ... πατάτα»

Ο Μιρσάντ Γιονούζ μίλησε για γκολ πατάτα στο γκολ που δέχθηκε η ομάδα του από την Κέρκυρα. Ο Μιρσάντ Γιονούζ μίλησε για γκολ πατάτα στο γκολ που δέχθηκε η ομάδα του από την Κέρκυρα.

Ο Μιρσάντ Γιονούζ παραδέχθηκε την ανωτερότητα της Κέρκυρας, αλλά τόνισε πως έτσι όπως κύλησε το ματς ο Αιγινιακός άξιζε κάτι παραπάνω.

Στα λάθη που κάνουν πιο εύκολα οι νεαροί ποδοσφαιριστές της ομάδας του στάθηκε ο Μιρσάντ Γιονούζ και τόνισε πως δέχθηκαν ένα γκολ που ήταν από λάθος, ενώ είχε η Κέρκυρα ευκαιρίες για πιο καθαρά γκολ. Οι δηλώσεις του του τεχνικού του Αιγινιακού μετά την ήττα με 1-0 από την ομάδα του Ιονίου:

«Συγχαρητήρια στην Κέρκυρα. Πιστεύω ότι έπρεπε να πάρουμε έστω έναν βαθμό επειδή βγάλαμε στο γήπεδο και δείξαμε αυτό που έπρεπε να δείξουμε. Είχαμε την ευκαιρία να σημειώσουμε γκολ, ήρθε και η κόκκινη κάρτα για τον αντίπαλο, με αποτέλεσμα να παίζουμε με παίκτη παραπάνω. Αυτοί οι ποδοσφαιριστές που είναι 20 μέχρι 23 ετών κάνουν πιο εύκολα το λάθος και γι' αυτό ήρθε και η δεύτερη κίτρινη κάρτα. Είναι στοιχείο που ανεβάζει την ψυχολογία του αντιπάλου αυτό. Αυτό που περιμέναμε ήταν να μας πιέσουν για το γκολ, αλλά τελικά φάγαμε ένα γκολ «πατάτα». Έτσι είναι δυστυχώς.

Είχαμε και τραυματίες στο πρώτο ημίχρονο και αυτό μας μπέρδεψε λίγο εκεί στον χώρο, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Υπάρχει στενοχώρια και αυτή είναι η μοίρα μιας μικρής ομάδας όπως ο Αιγινιακός. Να παλεύει με όλους. Πιστεύω κάποιοι παίκτες που θα έρθουν τις επόμενες δύο ημέρες να ενισχύσουν την ομάδα και να παλέψουμε μέχρι το τέλος. Υπάρχει ακόμη χρόνος και η ομάδα της Κέρκυρας είναι έμπειρη με καλούς παίκτες και πιστεύω πως θα είναι από αυτές που θα παλέψουν μέχρι τέλους για την άνοδο».

Last modified onΔευτέρα, 28 Ιανουάριος 2019 00:28

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep