Πρώτη Γρανάδος

Τον Γρανάδος πήρε για πρώτη φορά στην αποστολή ο Μιρσάντ Γιονούζ. Τον Γρανάδος πήρε για πρώτη φορά στην αποστολή ο Μιρσάντ Γιονούζ.

Ο Αιγινιακός θα ταξιδέψει στην Κέρκυρα με τον Γρανάδος για πρώτη φορά στη διάθεση του τεχνικού, Μιρσάντ Γιονούζ. 

Δύσκολη αποστολή έχει ο Αιγινιακός την Κυριακή (27/1, 15:00) στην Κέρκυρα, αλλά πλέον μετά την εντός έδρας ήττα από τον Ηρόδοτο δεν έχει περιθώρια για το πού θα αναζητήσει βαθμούς. Άλλωστε έχει καταφέρει να «σπάσει» τις έδρες, τόσο του Ηρακλή, όσο και της Παναχαϊκής που ήταν τα φαβορί. Η εκτός έδρας τακτική είναι σαφώς καλύτερη για την ομάδα της Βόρειας Πιερίας και το απέδειξε ακόμη και στα Χανιά με τον Πλατανιά, όπου κράτησε για το μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης το μηδέν στην εστία. 

Μετά τις αλλαγές στο ρόστερ του τις τελευταίες ημέρες υπάρχει σαφώς πιο ανανεωμένο σχήμα, αλλά και κάποια προβλήματα επειδή δεν έχουν αγωνιστεί μαζί οι ποδοσφαιριστές σε αρκετά ματς. Ο Μεξικανός επιθετικός, Μάρκο Γρανάδος για πρώτη φορά θα είναι στην αποστολή, ενώ και ο Πλακάλο υπολογίζεται από τον Σκοπιανό τεχνικό του Αιγινιακού. Αντίθετα, έμειναν εκτός οι νεοαποκτηθέντες Χρυσαφόπουλος, Παπάζογλου

Στην αποστολή του Αιγινιακού βρίσκονται οι: Καραγκιόζης, Πλακάλο, Στάνιτς, Κούστα,  Βελκόσκι, Γρανάδος, Ζήσης, Σ. Τοπαλίδης, Γιαλαμούδης, Προσκυνητόπουλος, Πετρούσης, Πιαστόπουλος, Πολύζος, Ζαννάκης, Έππας, Παπαδόπουλος, Τσολακιδης, Μ. Τοπαλίδης. 

Last modified onΣάββατο, 26 Ιανουάριος 2019 19:52

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep