Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Εγινε συζήτηση με Ντάνι

Ο Ντάνι Μάρτιν Αλεσάντρε που βρίσκεται στην μεταγραφική λίστα του Πιερικού. Ο Ντάνι Μάρτιν Αλεσάντρε που βρίσκεται στην μεταγραφική λίστα του Πιερικού.

Στον Πιερικό είχαν επαφή για την απόκτηση του Ισπανού επιθετικού Μάρτιν Αλεσάντρε, ή απλά Ντάνι για την γραμμή κρούσης.

Ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές στους οποίους είχαν προταθεί στον Πιερικό ήταν και ο Ισπανός επιθετικός Ντάνι. Η διοίκηση της ομάδας έψαξε την περίπτωση του 29χρονου επιθετικού και ακόμη βρίσκεται στο τραπέζι, αλλά δεν είναι εύκολο να πραγματοποιηθεί, αφού θα πρέπει να κλείσουν πρώτα άλλα θέματα της ομάδας και του ρόστερ για να ψάξει την υπέρβαση η ομάδα της Κατερίνης. Παράλληλα υπάρχουν και άλλα ονόματα υψηλού επειπέδου στα χαρτιά του προπονητή της ομάδας Νίκου Γκουλή και του προέδρου Κώστα Παπαδόπουλου.

Υπάρχει ανοικτό παράθυρο για την απόκτηση του Ντάνι, αλλά η περίπτωση του είναι αρκετά δύσκολη και πολλά θα εξαρτηθούν από τον καθορισμό για τα δεδομένα του πρωταθλήματος και των εσόδων από τις κεντρικές χορηγίες. Η διοίκηση σε καμία περίπτωση δεν επιθυμεί να δημιουργήσει ανοίγματα που δεν μπορούν να καλυφθούν και να δημιουργηθεί πρόβλημα στην ίδια την ομάδα και τον προϋπολογισμό της.

Η κορυφαία σεζόν στην καριέρα του ήταν το 2005-06 όταν με την Μπέτις αγωνίστηκε στους ομίλους του Champions League και μάλιστα με δικό του γκολ η ισπανική ομάδα επικράτησε με 1-0 της Τσέλσι.

Ο 29χρονος επιθετικός έχει 2 συμμετοχές στο Champions League με ένα γκολ, 4 ματς στο κύπελλο UEFA χωρίς γκολ, ενώ στην πρώτη κατηγορία της Ισπανίας έχει αγωνιστεί σε 61 ματς και έχει σκοράρει 10 φορές. Στην δεύτερη κατηγορία της χώρας του έχει 91 ματς με 14 γκολ. Εχει κερδίσει ένα κύπελλο Ισπανίας το 2004-05 με την Μπέτις.

Ο Ντάνι την προηγούμενη σεζόν ήταν ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές που οι εφημερίδες έφεραν στο στόχαστρο της ΑΕΚ.

Last modified onΠέμπτη, 26 Ιούλιος 2012 23:07

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep