Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Μπήκε στο γήπεδο

Οι ποδοσφαιριστές του Πιερικού ξεκίνησαν την Δευτέρα 23 Ιουλίου την προετοιμασία τους υπό τις οδηγίες του νέου τεχνικού της ομάδας Νίκου Γκουλή. Οι ποδοσφαιριστές του Πιερικού ξεκίνησαν την Δευτέρα 23 Ιουλίου την προετοιμασία τους υπό τις οδηγίες του νέου τεχνικού της ομάδας Νίκου Γκουλή.

Ο Πιερικός το απόγευμα της Δευτέρας 23 Ιουλίου έκανε την πρώτη του προπόνηση ενόψει της νέας σεζόν με αρκετά νέα πρόσωπα και όλα τα μέλη της διοίκησης στο γήπεδο.

Το πρώτο ραντεβού για τη νέα σεζόν είχε κλειστεί για της Δευτέρα 23 Ιουλίου στις έξι το απόγευμα. Ο προπονητής του Πιερικού Νίκος Γκουλής ήταν και αυτός νέο πρόσωπο στην Κατερίνη, όπως και αρκετοί από τους ποδοσφαιριστές που πάτησαν το χορτάρι του ΔΑΚ Κατερίνης.

Ο Νίκος Γκουλής, όπως ήταν φυσικό, δεν ανέβασε ρυθμούς στην πρώτη προπόνηση που είχε τρέξιμο, ασκήσεις και εσωτερικό διπλό. Από την Τρίτη 24 Ιουλίου οι προπονήσεις θα είναι διπλές και βέβαια οι ποδοσφαιριστές θα περάσουν από εργομετρικές εξετάσεις.

Στην «πρώτη» έδωσαν το παρών οι νεοαποκτηθέντες Βασιλειάδης, Παπατολίκας, Καρτσαμπάς, Λόπεζ, Ίτσιος και Φαμπίνιο, οι Παπατόλιος και Βραχνός που υπέγραψαν επαγγελματικό συμβόλαιο, οι Καραγκούνης, Νίκου, Μιχαηλίδης, Τσικαδέρης που επέστρεψαν από δανεισμό. 

Από την περσινή ομάδα ήταν οι Καρακούτσης, Λαζαρίδης, Γιαζιτζόγλου, Κωτσιόπουλος, Δήμου, Κραγιόπουλος, Σκέντος, Τουλίκας, Μετενίδης, Τσιώμης, Σεχολάρι, Παπαδόπουλος, Ρούσεφ, Παναγιωτίδης, Ελευθεριάδης και Κόιτς.

Η ομάδα θα αναχωρήσει την επόμενη Δευτέρα για το Μπάνσκο όπου θα διεξαχθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep