Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ο Φωτιάς στην Επανομή

Ο Λάζαρος Φωτιάς μπορεί να ήταν ανάμεσα σε ΑΕΛ και Βέροια, αλλά κατέληξε τελικά στην Επανομή. Ο Λάζαρος Φωτιάς μπορεί να ήταν ανάμεσα σε ΑΕΛ και Βέροια, αλλά κατέληξε τελικά στην Επανομή.

Ο 21χρονος αμυντικός της ΑΕΛ θα συνεχίσει στην Επανομή, όπως και ο Θανάσης Λαμπερνάκης που ανακοινώθηκε.

Ο Λάζαρος Φωτιάς μπορεί να ήταν ανάμεσα σε ΑΕΛ και Βέροια, αλλά τελικά αυτή τη σεζόν θα φορά τα χρώματα της Αναγέννησης Επανομής. Ο 21χρονος αμυντικός υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο με την ομάδα της Αναγέννησης αφού ήρθε σε συμφωνία με τον πρόεδρο της ομάδας Μιχάλη Μπαλασά. Ο νεαρός αμυντικός πέρσι αγωνίστηκε σε πέντε ματς με την ομάδα της ΑΕΛ.

Ο Λάζαρος Φωτιάς ξεκίνησε την καριέρα του από τους Ερασιτέχνες του Ηρακλή και το 2010-11 αγωνίστηκε στην Football League 2 με τους Πόντιους Κατερίνης. Το καλοκαίρι του 2011 υπέγραψε συμβόλαιο με την ΑΕΛ για ένα συν τρία χρόνια, αλλά δεν πήρε αρκετό χρόνο συμμετοχής. Η υπόθεση του έγινε σήριαλ ανάμεσα στην ΑΕΛ και την Βέροια, με την ομάδα της Ημαθίας να του προσφέρει συμβόλαιο και στην ΑΕΛ να υποστηρίζουν πως έχουν δικαίωμα να ενεργοποιήσουν την οψιόν για τα τρία χρόνια συμβολαίου. Τελικά ο ποδοσφαιριστής φεύγει ως ελεύθερος από την ομάδα της Λάρισας και συμφώνησε για έναν χρόνο με την Αναγέννηση Επανομής.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΑΝΟΜΗΣ

Η Αναγέννηση Επανομής ανακοινώνει την απόκτηση των Θανάση Λαμπερνάκη και Λάζαρου Φωτιά, που θα ενισχύσουν το χώρο της άμυνας. Ο πρώτος είναι 25χρονος δεξιός μπακ και την τελευταία τετραετία ξεχώρισε στη Γ΄ Εθνική με τα χρώματα του Οδυσσέα Αναγέννησης (διατέλεσε και αρχηγός), ενώ παλιότερα έπαιξε σε Αλεξανδρούπολη, Αιγάλεω και Λαμία. Όσο για τον Φωτιά, είναι 21χρονος κεντρικός αμυντικός, που παλιότερα αγωνίστηκε σε Ερασιτέχνες Ηρακλή, Πόντιους Κατερίνης και πέρυσι στη Λάρισα.

Έτσι, τα καλοκαιρινά αποκτήματα για τους πράσινους έφτασαν τα εφτά, μαζί με τους Τοπαλίδη, Κουκουλέκη, Τέλλο, Ν. Σαμουηλίδη και Δραγανίδη. Μέχρι το τέλος της εβδομάδας ενδέχεται να «κλείσουν» από δυο ως τέσσερις μεταγραφές ακόμα, αφού υπάρχουν επαφές με αρκετούς στόχους.

Στο μεταξύ, την Τρίτη ξεκίνησαν στο γήπεδο της Αγίας Τριάδας τα δοκιμαστικά για την πλαισίωση της δεύτερης ομάδας της Αναγέννησης και από το μικροσκόπιο του Κώστα Γαλτσίδη πέρασαν 47 άτομα. Τα δοκιμαστικά τεστ θα συνεχιστούν την Τετάρτη και την Πέμπτη, ενώ δεν αποκλείεται μια-δυο περιπτώσεις να απασχολήσουν και την πρώτη ομάδα της Επανομής, αφού το επίπεδο δείχνει ικανοποιητικό.

.

Last modified onΤετάρτη, 18 Ιούλιος 2012 03:58

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep