Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Τέλλος: «Χαίρομαι που γύρισα… σπίτι»

Ο Τέλλος (δεξιά στη φωτ.). Ο Τέλλος (δεξιά στη φωτ.).

Ο Σάκης Τέλλος μίλησε στο σάιτ της Επανομής, θέλοντας να διαψεύσει το δημοσίευμα στο οποίο γινόταν αναφορά για μη συμφωνία του με την Αναγέννηση.

«Χαίρομαι που γύρισα στην Αναγέννηση, την ομάδα του τόπου μου, μετά από δυόμισι χρόνια. Καταλυτικός παράγοντας ήταν ο πρόεδρος, Μιχάλης Μπαλασάς, που έδειξε πόσο ήθελε να γυρίσω στην ομάδα και τον ευχαριστώ για το ενδιαφέρον και την επιμονή.

«Με την Επανομή έχω συμφωνήσει εδώ και μέρες και τις επόμενες μέρες θα υπογράψω και τυπικά το συμβόλαιό μου. Πραγματικά απορώ πως προέκυψε θέμα από το πουθενά με τη μεταγραφή μου και ότι τάχα δεν είχα συμφωνήσει. Διάβασα με απορία ένα δημοσίευμα σε ιστοσελίδα και δεν ξέρω πως προέκυψε και που αποσκοπούσε, αφού δεν μίλησα με κάποιο δημοσιογράφο αυτού του σάιτ. Απλώς δεν ισχύει αυτή η πληροφορία και πάμε παρακάτω, δεν χρειάζεται να δώσουμε άλλες διαστάσεις. Χαίρομαι που γύρισα στην Αναγέννηση, την ομάδα του τόπου μου, μετά από δυόμισι χρόνια. Καταλυτικός παράγοντας ήταν ο πρόεδρος, Μιχάλης Μπαλασάς, που έδειξε πόσο ήθελε να γυρίσω στην ομάδα και τον ευχαριστώ για το ενδιαφέρον και την επιμονή. Προσωπική μου επιδίωξη είναι να βοηθήσω στην υλοποίηση των στόχων μας, κάνοντας μια ανταγωνιστική και αξιόμαχη ομάδα, αλλά και συμβάλλοντας στην ανάδειξη νέων παικτών. Η καλή περσινή πορεία της Επανομής θα αποτελέσει οδηγό μας και για φέτος» ήταν τα λόγια του.

Οι δηλώσεις του Μιχάλη Μπαλασά στο FL News που είχε επιβεβαιώσει πως ο Σάκης Τέλλος δεν είχε υπογράψει

Last modified onΤρίτη, 17 Ιούλιος 2012 15:47

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep