Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Στην Κέρκυρα ο Διαμαντόπουλος

Ο Δημήτρης Διαμαντόπουλος θα συνεχίσει την καριέρα του στην Κέρκυρα, με την οποία υπέγραψε διετές συμβόλαιο. Ο Δημήτρης Διαμαντόπουλος θα συνεχίσει την καριέρα του στην Κέρκυρα, με την οποία υπέγραψε διετές συμβόλαιο.

Ο επιθετικός του Φωκικού θα συνεχίσει την καριέρα του στην Κέρκυρα.

Την απόκτηση του Δημήτρη Διαμαντόπουλου ανακοίνωσε η Κέρκυρα, με την οποία ο 24χρονος επιθετικός υπέγραψε συμβόλαιο για δύο χρόνια. Ο Διαματόπουλος ήταν από τους ποδοσφαιριστές με τους οποίους η διοίκηση ήθελε να ανανεώσει τη συνεργασία της, αλλά η πρόκληση της Super League και τα όρια των 24 ετών ήταν αυτά που τον οδήγησαν στην επιλογή της Κέρκυρας.

Στην επίσημη σελίδα της Κέρκυρας υπάρχει το παρακάτω βιογραφικο για τον Δημήτρη Διαμαντόπουλο.

Ο Δημήτρης Διαμαντόπουλος (1,80 μ., 75 κ.) γεννήθηκε στις 18/1/1988 και πρωτόπαιξε ποδόσφαιρο στα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ. Κλασικός φορ περιοχής, με τη φανέλα του «δικεφάλου» έφθασε ως τη δεύτερη ομάδα. Υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Θερμαϊκό που το 2007 ήταν στο πρωτάθημα της Γ' Εθνικής. Μετά από μια διετία με 42 συμμετοχές και 7 γκολ.

Ακολούθησε μια σεζόν (2009-10) στην ίδια κατηγορία με τη φανέλα του Εορδαϊκού που είχε 26 συμμετοχές και 6 γκολ. Το καλοκαίρι του 2010 εντάχθηκε στη Βέροια που αγωνιζόταν στη Football League 2. Στην πρωτεύουσα της Ημαθίας (14 αγώνες) έμεινε μέχρι τον περασμένο Ιανουάριο, οπότε και συμφώνησε με τον Φωκικό.

Ο Διαμαντόπουλος κατάφερε να αναδειχτεί πρώτος σκόρερ (6 γκολ, 20 ματς) και άτυπος MVP της ομάδας της Άμφισσας, οδηγώντας την στην παραμονή στη δεύτερη τη τάξει εθνική κατηγορία. Κερδίζοντας εντυπώσεις, το ενδιαφέρον μπόλικων ομάδων κι, εντέλει, το πρώτο του συμβόλαιο σε ομάδα Super League. Τον ΑΟ Κέρκυρα...

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep