Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Σχέδια... γενική συνέλευσης

Στον Φωκικό θα έχουν έτοιμο ένα σχέδιο δράσης για τη νέα σεζόν και θα το παρουσιάσουν στην Γενική Συνέλευση που θα γίνει την Δευτέρα (9/7).

Οργανωμένη θα πάει η διοίκηση του Φωκικού στην Γενική Συνέλευση της Δευτέρας (9/7) που θα διεξαχθεί στις 8.30 το βράδυ στο Πνευματικό Κέντρο της Αμφισσας. Εκτός από τα νέα μέλη της διοίκησης και την ενημέρωση για την στήριξη από τον Πανουργιά Παπαϊωάννου θα υπάρχει και ένας σχεδιασμός για τον τρόπο που θα κινηθεί η ομάδα τη σεζόν που έρχεται. Τα οικονομικά δεδομένα αναμένεται να είναι καλύτερα σε σχέση με τη προηγούμενη σεζόν που θα μπορούσε κανείς να την χαρακτηρίσει και "αναγνωριστική" στο πρωτάθλημα της Football League.

Τόσο οι ποδοσφαιριστές, όσο και η διοίκηση της ομάδας πήραν τις εμπειρίες τους και θα τις χρησιμοποιήσουν ώστε να οργανώσουν ακόμη καλύτερα την ομάδα για τη νέα σεζόν, όπου το πρωτάθλημα θα είναι σαφώς πιο δύσκολο για όλους και αγωνιστικά και οικονομικά. Ο πρόεδρος της ομάδας Σίμος Παππαδημητρίου θα έχει δίπλα του και άλλα μέλη στο διοικητικό συμβούλιο που θα τρέξουν για την ομάδα. Αυτά αναμένεται να ανακοινωθούν στην γενική συνέλευση, όπως και η κίνηση που υπάρχει για την αγορά των μετοχών από τους φίλους της ομάδας.

Last modified onΣάββατο, 07 Ιούλιος 2012 18:51

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep